Hordozható mozi

Elfér a felhasználó tenyerében is, sőt akár nyakba akasztva hordozható a Panasonic mini videó-felvevője és -megjelenítője. A notebook külsejű, de zsebszámológép méretű eszköz digitális fényképek készítésére, digitális videofelvételek rögzítésére is képes, ugyanakkor diktafonként és MP3 lejátszóként is funkciónál. Bár a videólejátszás még akadozik – a készülék egyelőre 15 kockát jelenít meg másodpercenként, ami csak jóindulattal [...]

Elfér a felhasználó tenyerében is, sőt akár nyakba akasztva hordozható a Panasonic mini videó-felvevője és -megjelenítője. A notebook külsejű, de zsebszámológép méretű eszköz digitális fényképek készítésére, digitális videofelvételek rögzítésére is képes, ugyanakkor diktafonként és MP3 lejátszóként is funkciónál.

Bár a videólejátszás még akadozik – a készülék egyelőre 15 kockát jelenít meg másodpercenként, ami csak jóindulattal nevezhető folyamatos mozgóképnek -, a JPEG állóképek már élvezhető minőségben, 640×480 pixeles felbontásban tűnnek fel a kihajtható és elforgatható 2 hüvelykes folyadékkristályos kijelzőn. A fotózásban kétszeres optikai zoom és beépített vaku is segíti a felhasználót.

A ketyere beépített USB aljzata megkönnyíti az MP3 fájlok másolását a PC-ről a memóriakártyára, az így felvett számok pedig később nemcsak fülhallgatóval, hanem a beépített hangszóróval is visszahallgathatók.