EURODOMB KFT. – Fullservice

Háromlépcsős, összesen 5 milliárd forint feletti ingatlanberuházásba kezdett a múlt héten az Eurodomb Kft. a második kerületben, az egykori hárshegyi kemping területén. Az öthektáros, erdős telken, a természetvédelmi terület közelében először nívós lakóparkot építenek, amelynek lakásait Magyarországon eddig nem kínált szolgáltatásokkal próbálják vonzóbbá tenni. A második lépcsőben 1,5 milliárdos beruházással sportcentrum, majd a harmadik beruházásként, [...]

Háromlépcsős, összesen 5 milliárd forint feletti ingatlanberuházásba kezdett a múlt héten az Eurodomb Kft. a második kerületben, az egykori hárshegyi kemping területén. Az öthektáros, erdős telken, a természetvédelmi terület közelében először nívós lakóparkot építenek, amelynek lakásait Magyarországon eddig nem kínált szolgáltatásokkal próbálják vonzóbbá tenni. A második lépcsőben 1,5 milliárdos beruházással sportcentrum, majd a harmadik beruházásként, a Hárshegyi úthoz közeli részen kisebb, 4-500 fős konferencia központ épül.

Az építtető cég mögött, 100 százalékos tulajdoni hányaddal a Betonútépítő Rt. áll (amely tavaly óta egy tőzsdei cég, a Pannon-Flax Rt. többségi tulajdonában van). A Betonútépítőé jelenleg a 14 emeletes, tavaly augusztusban átadott Hotel Europa Residence is, amelynek közvetlen szomszédságában épül meg a három ház, később pedig a hat különálló villa. Mivel a lakópark a szálló tőszomszédságában lesz, így akár a szobaszervizzel is átvitethetik a reggelijüket a lakók. Plusz-szolgáltatásként nem csupán az épületeket körülvevő parkot, hanem “házon belüli” üzemeltető-karbantartó szolgálatot, az egész park őrzését ígéri az Eurodomb. A nagyobb lakásokhoz szauna, kandalló, tartozik, de mindenütt lesz légkondicionáló, központi elszívós konyha, míg a most elhanyagolt állapotban lévő, egykor a kempingnek otthont adó ritkás erdő új fákkal is gazdagodik, ahol teniszpályák, tábortűzhelyek, olvasóligetek is helyet kapnak.

Az október első napjaiban elkezdett beruházás első ütemét 2000 decemberében tervezik átadni. –