Pornós karrierbe kezd a Chelsea-t is megjárt portugál focista

A pornóiparban kezd új karrierbe Fabio Paim portugál labdarúgó: kollégái le vannak nyűgözve tőle.

A futball világától meglehetősen távol, pornószínészként kezd új életet Fabio Paim, aki 2008-ban a Chelsea keretének tagja volt – írja a brit Metro.

A 36 éves Paim 2008-ban, a Sporting Lisbontól érkezett kölcsönbe a patinás londoni klubhoz, de csak négy hónapot töltött a brit fővárosban és ezalatt is csak a tartalékcsapatban kapott helyet.

Bár játszott Portugália U21-es válogatottjában, Paim futballkarrierje később nem igazán indult be: hazájában több csapatnál is megfordult, és legutóbb a másodosztályban játszott.

Paim már túl van élete első pornófilmjének forgatásán, egyik partnernője, Diana Melancia pedig nem fukarkodott a dicsérettel:

„Azt hittük, ideges lesz majd, és az egész nem fog működni, de olyan volt, mint egy oroszlán. Jó volt a fociban és jó a pornóban is: nagyon sikeres lesz. Remélem ez a film csak az első a sok közül” – nyilatkozta.

Paim maga is azt mondta, bár nehéz volt a kamerák előtt helyt állnia, úgy érzi, van tehetsége új szakmájához.

„Nagyon élveztem a munkát, és közben két álmom is valóra vált: szerepeltem egy filmben, és egyszerre voltam két fantasztikus nővel.”

Fabio Paim, aki fiatalon egy ideig Cristiano Ronaldo csapattársa volt a Sportingnál, nemrég egy podcastben azt mondta, hétévesen került a klubhoz, egy ideig szárnyalt és mindent megnyert, amit megnyerhetett. Aztán Ronaldóra célozva hozzátette: „ha csak fele annyi eszem lett volna, mint neki, akkor nem lenne annyi Aranylabdája. Az egyik az enyém lenne”.