„Kár lenne érte” – Peter Šrámek szerint Kasza Tibinek nem kéne felhagynia az énekléssel

A Sztárban sztár All Starsban énekeltek duettet.

Szombaton győztest hirdettek a Sztárban sztár All Starsban: Peter Šrámek lett az elmúlt tíz évad legsokoldalúbb előadója. A hétfői Mokka vendégeként az énekes elmondta, lassan kezdi felfogni, hogy ő nyert, de kellett egy kis idő, hogy magához tudjon térni. Úgy gondolta, hogy mivel Gubik Petra többször volt napi győztes, a döntőben is ő fog diadalmaskodni.

„Én mindig is tudtam, hogy a rajongói táborom nagyon-nagyon erős, de most bebizonyították, hogy hatalmas. Tudod, milyen jó reggel úgy felkelni, hogy ennyi ember szeret engem? Ez hihetetlen” – fogalmazott Šrámek, aki elmondása szerint egyetlen negatív kommentet sem olvasott magáról vagy a teljesítményéről, úgy vette észre, hogy a nézők ugyanúgy ünnepelték az ő győzelmét, mint ahogy Gubikénak örültek volna.

A fináléban Kasza Tibi volt a duettpartnere, a közös élményről így mesélt a reggeli műsorban:

Tibi profi ember. Nagyon kedves volt az egész adás alatt, várt hátul, kíváncsi volt, érdeklődött. Én a Tibit nagyon szeretem, profi énekes, olyan hangja van! Mindenki mondja neki, hogy ne hagyja abba az éneklést, mert most abba akarja hagyni, de ne csinálja, mert kár lenne érte.