Követői szerint sztriptíztáncosnak nézett ki a Disney Worldben, de nem érdekli

Egy kommentelő szerint úgy nézett ki a rövidnadrágja, mint egy felnőtt pelenka.

A 21 éves Jessie Lee úgy döntött, ha már javában zajlik az ősz, megosztja a fotóit, amiket a nyáron készített a floridai Disney Worldben. A TikTokon közzétett egy rövid videót is, amelyben különböző helyszíneken pózol.

A követői azonban nem nagyon tudtak másra koncentrálni, mint az öltözékére, ami az egérfüleket leszámítva elég kihívóra sikeredett. Íme:

@jessie.may Replying to @Mr Robot this outfit??? inappropriate for disney??🤭💋🐭…it’s actually one of my faves!!🥰🥰 lets stop judging girlies outfits!! #waltdisneyworld #disneyadult #disney #disneyland #disneycollegeprogram #disneyoutfits #disneyoutfitinspo ♬ heatwaves x diet pepsi by addison rae - addison rae invented music

A kommentelőket megosztotta Lee outfitje, sokak szerint visszafogottabban kellett volt öltözködnie a főleg gyerekek által látogatott vidámparkban. Volt olyan, aki szerint úgy nézett ki, mint egy sztriptíztáncos, de akadt olyan is, aki szerint a rövidnadrágja egy felnőtt pelenkára hasonlított.

A LADbible megjegyzi, hogy a Walt Disney World irányelvei szerint a vendégeknek mindig a megfelelő ruházatot, inget és cipőt kell viselniük, a túlzottan szakadt vagy kifogásolható felirattal, grafikával ellátott ruházat nem megengedett a vidámpark területén.

Lee azonban kitartott a választása mellett, elmondta, hogy júniustól augusztusig kint volt a Disney Worldben, ugyanis ott dolgozott, ráadásul sokszor rekkenő hőségben. Ahogy elmondta, naponta több száz embert látott, akik hozzá hasonlóan öltözködtek, ezért szerinte egyáltalán nem volt feltűnő jelenség.