Hajdú Péter válaszolt Havasnak Szoboszlai helyett: Ne legyünk már álságosak, főleg te ne, Henrik!

Havas Henrik nemrég arról posztolt, gyerekes dolognak tartja, hogy Szoboszlai Dominik luxusautóval „kóvályog” Budapesten.

Hétfőn a 24.hu-n is megírtuk, hogy Havas Henrik a Facebookon reagált arra a hírre, miszerint Szoboszlai Dominikot egy luxusautó volánja mögött ülve videózták le pár nappal ezelőtt.

Nincs az egyébként tényleg remek focista környékén egy normális ember, aki megkérdezte volna, hogy Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!

– írta bejegyzésében Havas, akinek cikkünk megjelenése után néhány órával Hajdú Péter válaszolt, saját Instagram-oldalán.

Válaszolok Dominik helyett is, Tanár úr! Igen, jó ötlet és meg is dolgozott érte! Gyerekkora óta keményen sportol, a Liverpool kezdő játékosa, magyar válogatott labdarúgó! Ne legyünk már álságosak, főleg Te ne, Henrik! Vagy ez csak szimpla irigység? Az még kínosabb🙈🤦🏻‍♂️

– fogalmazott a műsorvezető, akinek posztja alatt sorra gyűlnek a kommentek. Többek között a tévés séfként ismert Rácz Jenő is hozzászólt a témához, ő azt írta:

Miért, mivel kéne járnia a Liverpool játékosaként, Seat Ibizával?🙄

Kapcsolódó
Havas Henrik: Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban?
Az újságíró szerint a labdarúgó „kinőhetne a gyerekkorból”.