„Az a barátság, ami köztünk volt, nem sokszor fordul elő az életben” – Niall Horan is elbúcsúzott Liam Payne-től

Payne az utolsó napjaiban ellátogatott az ír énekes egyik koncertjére, egykori bandatársa ekkor még nem tudhatta, hogy aznap este találkoznak utoljára.

Liam Payne 31 éves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el október 16-án: a One Direction egykori énekese lezuhant egy Buenos Aires-i hotel harmadik emeletéről. A hivatalos tájékoztatás szerint a helyszínre eredetileg azért vonult ki a rendőrség, mert bejelentést kaptak egy agresszív férfiről, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhat.

Az énekestől azóta sorra búcsúztak el a One Direction egykori tagjai, nemrég Niall Horan is az Instagram-oldalán osztotta meg búcsúposztját, aki a napokban a koncertjén találkozott Payne-nel.

Teljesen lesújtott az én csodálatos barátom, Liam halála. Egyszerűen nem érzem valóságosnak. Liam olyan életenergiával és szenvedéllyel dolgozott, ami ragályos volt. Ő volt a legfényesebb minden szobában, és mindig tett róla, hogy mindenki boldognak és biztonságban érezze magát mellette

– fogalmazott bejegyzésében az ír énekes, hozzátéve: szomorú pillanataiban is eszébe jut az a sok nevetés, melyen néhai barátjával osztoztak.

Együtt élhettük meg a legmerészebb álmainkat, és minden pillanatot, amit együtt töltöttünk, örökre meg fogok becsülni. Az a kötelék és barátság, ami köztünk volt, nem sokszor fordul elő az életben. Olyan szerencsésnek érzem magam, hogy nemrég láthattam őt. Sajnos nem tudtam, hogy miután elbúcsúztam tőle és megöleltem őt aznap este, örökre búcsút veszek tőle. Ez szívszorító. Szeretetem és részvétem Geoffnak, Karennek, Ruthnak, Nicolának és természetesen a fiának, Bearnek. Köszönet mindenért, Payno. Szeretlek, testvér

– zárta sorait Horan.

Kapcsolódó
A One Directiontől a szólókarrierig: képeken a tragikusan elhunyt Liam Payne élete
Galéria a One Direction egykori tagjáról, aki szép szólókarriert épített magának, de démonaitól soha nem tudott szabadulni.