Újabb részletek derültek ki Liam Payne halálos balesetének körülményeiről

A Daily Mail szerint az énekes „kiszámíthatatlanul viselkedett a szálloda halljában és összetörte a laptopját, mielőtt vissza kellett volna őt vinni a szobájába”.

Lapunkban is hírül adtuk, hogy Liam Payne, a One Direction egykori énekese 31 éves korában elhunyt: a rendőrség közleménye szerint egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről zuhant ki Buenos Airesben. A hivatalos tájékoztatás szerint a helyszínre eredetileg azért vonultak ki az egyenruhások, mert bejelentést kaptak egy agresszív férfiről, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhat. A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.

A Daily Mail most újabb részletekről számolt be: mint írják, a helyi média szerint Liam Payne „kiszámíthatatlanul viselkedett a szálloda halljában és összetörte a laptopját, mielőtt vissza kellett volna őt vinni a szobájába”. A Buenos Aires-i biztonsági minisztériumtól kapott, az üggyel kapcsolatos hangfelvételek szerint az argentin rendőrséget a szálloda egyik alkalmazottja hívta fel, aki sürgősen segítséget kért egy ittas vendég miatt. A dolgozó a lap szerint azt mondta, amikor az énekes eszméleténél van, „az egész szobát tönkreteszi, és szükségük van arra, hogy küldjenek valakit”.

Alberto Crescenti, a sürgősségi orvosi szolgálatok igazgatója azt mondta: Payne körülbelül 14 métert zuhant és „nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, miután a harmadik emeletről egy belső udvarra zuhant”. Crescenti beszámolója alapján a riasztást, mely szerint egy személy fekszik a hotel belső udvarán helyi idő szerint 17 óra 4 perckor adták le. A mentő hét perccel később érkezett meg a helyszínre, ahol a férfit halottnak nyilvánították, sérülései miatt nem volt lehetőség az újraélesztésére.

Kapcsolódó
A One Directiontől a szólókarrierig: képeken a tragikusan elhunyt Liam Payne élete
Galéria a One Direction egykori tagjáról, aki szép szólókarriert épített magának, de démonaitól soha nem tudott szabadulni.
Címkék: liam payne