Szabó Zsófi a DWTS-ról: „A kislány, aki voltam, akivel elhitették, hogy semmit sem ér, jövő héten egy erős, felnőtt nőként lép majd elétek”

A műsorvezető azt mondja, szívét-lelkét beleteszi majd élete első táncos produkciójába Andrei Mangra oldalán.

Jövő szombaton debütál a Dancing with the Stars ötödik évada, melyben Szabó Zsófi is táncolni fog, Andrei Mangra lesz a partnere.

A műsorvezető a minap az Instagram-oldalára posztolt egy rövid előzetest, melyen a táncpartnerével láthatóak együtt, a felvétel mellett pedig a következő sorokat osztotta meg követőivel:

Kedves Ti! 🤍 Jó ideje dolgozom azon, hogy a szorongásaim, a félelmeim ne hatalmasodjanak el felettem többé. Pár hete ezen az úton haladva megtalált a felkérés: lépjek elétek október 26-án a @dancingtv2 színpadán. Bárhogy is számolom, ez a nap 12 nap múlva eljön 🥺 Nyilván rettenetesen izgulok, de egy biztos. Az a kislány, aki voltam, akit annyiszor megaláztak az életben, akivel nem csak próbálták, hanem el is hitették, hogy semmit sem ér, jövő héten egy erős, felnőtt nőként lép elétek és teszi bele majd a szívét-lelkét élete első táncába, a csodálatos @andreimangra partnereként 🤍 ölelés

– zárta posztját, melyet ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó