Szarvas Andi nem akarja ráerőltetni párjára az apás szülést: Zsolt nem igazán bírja az ilyen dolgokat

Még nem döntötték el, vőlegénye lesz-e mellette a szülőszobán, egészségügyben dolgozó édesanyjára viszont azt mondja, biztosan számíthat majd, ha eljön az idő.

Szarvas Andit júliusban jegyezte el kedvese, Zsolt, szeptemberben pedig arról számolt be a Miss World Hungary 2018-as győztese, hogy babát vár. Mint kiderült, kislánnyal bővül majd a családjuk.

Az egykori szépségkirálynő nemrég a Blikknek adott interjút, melyben arra is kitért, hogy vőlegényével szeretnék, ha a babájuk már úgy érkezne, hogy ők ketten férj és feleség, ezért úgy döntöttek, összeházasodnak egy szűk körű ceremónián, melyen csak a szüleik és a testvéreik lesznek jelen.

Biztosan lesz egy nagy lagzi is, ahol a tágabb család, a baráti kör is jelen lesz, akikkel együtt bulizhatunk egy nagyot, és akkor már velünk lehet a gyermekünk is. Meglátjuk, hogy a szülés után hogy leszek, mennyire tudom visszanyerni a formámat, mert azért szeretnék jól mutatni a menyasszonyi ruhában. Jövő nyáron vagy utána biztosan megtartjuk

– mondta Szarvas.

A beszélgetés során a Farm VIP egykori versenyzője arra is kitért, hogy korábban úgy tervezte, ajándék babacipőkkel tudatja majd párjával, hogy babát vár, ám ez végül nem így történt.

Mivel folyton együtt vagyunk és benne is élt a gyanú, esélyem sem volt titkolni előtte. Miután kijöttem a fürdőből, csak annyit kérdezett, »ugye, terhes vagy?«, mire én gondolkodás nélkül, ám meghatódva rávágtam, hogy igen.

Mivel csajos nőnek tartja magát, Szarvas Andi örül, hogy kislánya születik majd, azt viszont egyelőre nem tudja, kedvese vele lesz-e a szülés pillanataiban.

Szeretném, ha valaki jelen lenne ezekben a pillanatokban mellettem, Zsolt viszont nem igazán bírja az ilyen dolgokat, így még nem tudjuk, ő lesz-e az… Én nem akarom ezt ráerőltetni. Édesanyám az egészségügyben dolgozik, rá biztosan számíthatok majd, ha eljön az idő

– osztotta meg a lappal.

Kapcsolódó
Szarvas Andi elárulta, kislánya vagy kisfia fog-e születni
Videót posztolt a nembejelentő bulijukról.
Címkék: szarvas andi