Húszévesen a Megasztárban próbált szerencsét Az ének iskolája egykori gyerekversenyzője, Bánsági Petronella

Öt igennel jutott tovább.

A Femina szúrta ki, hogy Bánsági Petronella is szerencsét próbált a Megasztár legutóbbi válogatóján. A húszéves versenyző – aki jelenleg színészként dolgozik a Madách Színházban – gyerekként Az ének iskolája című műsorban is bemutatkozott már a tévénézőknek.

Ezt az egész színházat, az éneklést az indította nekem el. Volt, hogy visszanéztem a felvételt, és teljesen el voltam képedve azon, hogy mennyire bátor voltam, és mennyire felhőtlenül mentem ki a színpadra, beszéltem zöldeket

fogalmazott produkciója előtt.

Bánsági a Megasztár színpadán Christina Aguilera Bound to You című dalát adta elő, amivel lenyűgözte a zsűrit – egyedül Marsalkó Dávid mondta azt, hogy sokszor unatkozott a produkciója alatt, így arra kérte, „ha legközelebb jön, döngölje bele a földbe”. A versenyző végül öt igennel jutott tovább a következő fordulóba.

Mindeközben Az ének iskolája egy másik korábbi felfedezettje, Radics János is visszatért a tévéképernyőre, ám ő az RTL-en: az X-Faktorba nevezte be a legjobb barátja, miután egy tragédia miatt évekig hanyagolta az éneklést.

Kapcsolódó