Gombos Edina lépésről lépésre megmutatta, hogyan készültek fel a pusztító Milton hurrikánra

Őket kisebb mértékben érintette, de a felkészülésük alapos volt.

Napok óta készültek a floridaiak a pusztító erejű Milton hurrikán érkezésére. A legtöbben bedeszkázták az ablakaikat és homokzsákokkal vették körbe ingatlanukat, egy férfi viszont ennél is tovább ment és rendhagyó módját választotta a védekezésnek.

Az Egyesült Államokban élő Gombos Edina nem csinált ilyesmit, ám szemléltette, hogy floridai otthonukban hogyan készültek fel a hurrikánra: elmondták, hogy a legbiztonságosabb helyek azok a házukban, ahol nincs ablak, mint például a mosókonyha.

Az egykori tévés megmutatta, hogy elsőként becsomagolt minden fontos iratot, váltásruhákat, hogy ezek szárazak maradhassanak. Az áram lekapcsolására is felkészültek:

Ha leáll a légkondi, azonnal fullasztó meleg lesz a házban, és a fagyasztó is leolvad. Ezért sütünk pizzát, tököt rántunk, de a bevásárláson már túl vagyunk, vettünk száraz ételeket.

Gombosék egy kamerát is elhelyeztek a hátsó udvarra nézve, hogy megmutassák a hurrikán csapását.

Nekünk már nem is a hurrikánok miatt kell tartani, hanem a tornádók miatt, már kettő is kialakult a térségünkben.

A videó végén az is kiderült, hogy elkerülte őket a nagyobb vihar, igazán csak a partmenti területeket árasztotta el a víz, de onnan mindenkit kimenekítettek. Végül Gombos autóval keresztülment a városon, hogy megmutassa, mit hagyott maga után a vihar.