A Kísértés: a fináléban döntöttek a párok, együtt maradnak-e a műsorban történtek után

Volt, akik együtt, aki egyedül, és olyan is, aki egy kísértővel távozott a szigetről.

Fináléjához érkezett A Kísértés. A szereplők Kasza Tibi társaságában találkoztak új párjaikkal, az elmúlt hetek történéseinek fényében pedig dönteniük kellett, együtt, külön, vagy inkább egy kísértővel szeretnék-e elhagyni a szigetet.

A találkozások alkalmával hullottak el könnyek, főleg Dorina esetében, aki egy ponton zokogott Noel mellett. Utóbbi úgy döntött, egyedül kívánja elhagyni a szigetet és kint sem szeretne ismerkedni, míg Dorina elmondta, részéről benne volt a pakliban, hogy Noellel tér haza, a beszélgetés végére azonban biztos lett abban, hogy Zotyával szeretne tovább randizni.

Noha Toncsi a legutóbb látott videó után kételkedett abban, együtt maradjon-e párjával, Atival végül egymás nyakába borulva, kettesben távoztak a szigetről.

Együtt maradt Inge és Lóri is, akik jegyesekként érkeztek a műsorba.

Dusán a találkozásuk alkalmával azt mondta menyasszonyának, Briginek, hogy új fejezetet szeretne nyitni kettejük könyvében, a lány viszont azt felelte, amikor meglátta, hogy párja megcsókolta Edát, majd másnap kijelentette, hogy nem bánja a dolgot, ő levette a gyűrűjét. Dusán a választ meg sem várva kinyújtotta a kezét, és visszakérte az állítása szerint közel félmilliós, egyedi ékszert. Brigi át is nyújtotta neki a gyűrűt, majd azt mondta Dusánnak, még mindig szereti, utóbbi viszont ezt nem hitte el. A lány végül közölte, hogy mivel Máté nélkül nem jutott volna el a játék végéig, hálából vele szeretne hazatérni, noha bevallása szerint semmit sem érez iránta.

A kiválasztott kísértők közül Zotya és Máté is örömmel mondtak igent Dorinának és Briginek a közös távozás ötletére.

Címkék: a kísértés