Jennifer Lopez elmondta, hogy érzi magát a válása után

Sokat tanult a mögötte álló nehéz időszakból.

Augusztusban derült ki, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck két év házasság után válnak. Az énekesnő az Interview magazin legújabb számában nyilatkozott először a kapcsolatuk végéről, pontosabban a mögötte álló viharos időszakról, anélkül, hogy említette volna exférje nevét.

Lopez azt mondta, most arra van szüksége, hogy egyedül legyen.

Fontos, hogy tudjunk egyedül boldogulni. Azt hittem, hogy ezt rég megtanultam, de nem így volt. Aztán idén nyáron eljutottam odáig, hogy egyedül kell lennem. Be akarom bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok rá

– fogalmazott az énekesnő, aki számára ez „magányos, ismeretlen, ijesztő és szomorú” érzés volt.

De amikor elmélyülsz ezekben az érzésekben, rájössz, hogy ezek nem fognak megölni, és felismered, hogy képes vagy az örömre és a boldogságra teljesen egyedül. Az, hogy kapcsolatban vagyok, nem határoz meg engem. Nem kereshetem a boldogságot más emberekben. A boldogságot magamban kell megtalálnom.

Jelenleg nem vágyik párkapcsolatra: „Nem keresek senkit” – mondta.

Mi, örök romantikusok, akik szeretnek kapcsolatban lenni és szeretnének együtt megöregedni valakivel, azt gondoljuk: ez kell ahhoz, hogy boldog legyek és teljes életet éljek. Pedig nem kell.

Hozzátette: neki harminc évébe telt, mire ezt el tudta fogadni.

Köszönöm, Istenem. Sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott. Sajnálom, hogy ennyiszer meg kellett ezt tenned velem. Már két-három alkalommal meg kellett volna tanulnom a leckét. Most már értem. Nagyon keményen fejbe kellett vágnod egy kibaszott kalapáccsal. Rám kellett döntened a házat. Most már nem kell többször megtenned

– mondta Lopez, aki úgy érzi, még mindig van mit tanulnia, de most már izgatottsággal tölti el, hogy csak magára számíthat.