Ázsia Expressz: külön kell válniuk a párosoknak, aki futóként utolsóként ér célba, a társával együtt kiesik

Már csak négy páros van versenyben a 15 millió forintos fődíjért.

Az Ázsia Expressz hétfői adásának végén Ördög Nóra közölte a párosokkal, hogy ismét külön kell válniuk egymástól: ezúttal viszont nem párcsere lesz, hanem egyedül kell helytállniuk egy napig. A versenytársak egyik tagja futóként teljesít majd küldetéseket, míg a másikuk bástyaként vesz részt játékokon a műsorvezető társaságában – utóbbiak teljesítményétől függ majd az, hogy a futó milyen előnyökhöz jut vagy épp hátráltatásokat kap.

Futóként Szuperák Barbarának, Béres Anettnek, Dárdai Blankának és Mikes Annának kell majd helytállnia, versenytársaik pedig bástyaként igyekeznek segíteni őket.

Az elválás hírét eltérően fogadták a párosok. Jolly és Szuperák Barbara elmondták, hogy nem féltik egymást, amikor azonban rá került a sor, Béres Anett úgy fogalmazott, sokkot kapott és borzalmas lesz számára egyedül stoppolni, szállást keresni, aludni, illetve irányt találni. Őt versenytársa, Sáfrány Emese azzal nyugtatta, hogy noha barátnője hajlamos elveszni a nagyvilágban, az elmúlt hetek alatt egymásba töltötték egymás energiáit, így biztos abban, hogy Béres magába szívta mindazt, amiket eddig ő csinált könnyebben.

Nem féltem őt. Tudom, hogy nagyon ügyes lesz, csak el kell hinnie magáról

– mondta a légtornász.

Dárdai Blanka kijelentette, hogy noha otthon jól elvan egyedül, nem szívesen válik külön párjától, L.L. Juniortól, de szeretne mindkettejükre büszke lenni, megmutatva, hogy egyedül is képes helytállni.

Mikes Anna úgy fogalmazott, szerinte az a legjobb felállás, hogy ő lesz a futó, kedvese, Krausz Gábor pedig a bástya, amivel a séf is egyetértett.

Mielőtt elmész, majd párszor kiabálj, hogy itt legyen frissen az agyamban a motiváció, és akkor nem lesz baj

– mondta párjának Krausz.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: egymillió forintot nyert az egyik pár
Ez az összeg már akkor is az övék, ha nem ők nyerik meg a verseny idei évadát.