Videón, ahogy egy láncra vert tigrisen lovagol a pakisztáni férfi

A mutatványt ketrecbe zárt oroszlánok előtt hajtja végre az influenszer.

Egy pakisztáni férfi arról tett közzé videót az Instagramján, hogy egy megláncolt tigrisen lovagol, azonban ez a közösségi médiában nem talált pozitív fogadtatásra – írja a Hindustan Times.

Nemrég arról írtunk, hogy egy állatkerti látogató szerette volna közelebbről is megnézni a tigriseket, így bemászott a ketrecükbe (amit csodával határos módon túlélt), de egy ilyen akció a Nouman Hassan nevű influenszer számára egy átlagos hétköznap: ha végigpörgetünk a férfi Instagramján, szinte mindegyik bejegyzésében vadállatokkal látható, amelyekkel úgy bánik, mintha ölebek lennének.

Az egyik videóját néhány napja tette közzé, amelyen egy láncra vert tigris hátán ülve, ketrecbe zárt oroszlánok előtt sétálgat egy nyílt területen. A férfi 2,6 millió követője közül sokan elítélték a látottakat, etikátlannak és veszélyesnek nevezték, és megkérdőjelezték, hogy egyáltalán legális-e, amit a férfi csinál – aki korábban már összetűzésbe került a hatóságokkal is, miután a tigrissétáltatást Lahore városának utcáin játszotta el.