Mindenkinek azt hazudták, halva született a lányuk, mert más volt a bőrszíne

Az anya viszonyából született színes bőrű kislányt a megszületése után örökbe adták.

Egy örökbefogadás mögött általában nagyon nehéz sorsok és döntéshelyzetek húzódnak meg, de ideális esetben az új családba kerülő gyermekek így sokkal jobb életkörülmények között nőhetnek fel. Egy fiatal balett-táncosnő a TikTokon osztotta meg nem mindennapi történetét arról, hogyan és miért mondtak le róla a biológiai szülei – írja a New York Post.

Alicia Mae Holloway édesanyjának már három gyermeke volt a férjétől, mikor várandós lett Aliciával. A terhességet nem tagadták le a családjuk és barátaik előtt, azonban mikor a kislány megszületett, örökbe adták őt, és mindenkinek azt mondták, hogy halva jött a világra. Az édesanya a mai napig tartja a titkot, de nem sokkal azelőtt, hogy Holloway betöltötte volna a tizennyolcat, találkozott a lányával, hogy elmondja neki, egykor miért hozták meg ezt a döntést.

Alicia elmesélte, hogy biológiai anyja, akinek fehér a bőrszíne, egy szintén fehér férfihez ment feleségül, de a házasságuk alatt viszonya volt egy feketével. A hűtlenség következtében az anyja teherbe esett, és bár a férje tudta az igazságot, az egész terhesség alatt azzal áltatták a családjukat, hogy a baba az övé – majd megszületése után azzal, hogy meghalt. A fiatal nő állítása szerint nem neheztel a vér szerinti anyjára, hiszen akkor úgy látták, ez a legjobb, amit tehetnek. Harag helyett sajnálatot érez, hogy az édesanyja még mindig hordozza ezt a titkot, viszont hálás azért, ahogyan az új családjában felnevelték, és így balerina válhatott belőle.

@aliciamaeholloway My crazy, wild adoption story🤍 #psychic #adoption #biologicalfamily #adoptedparents #mom #dad #family ♬ original sound - Alicia Mae Holloway