Krausz Gábor az Ázsia Expressz-es viselkedéséről: Anna miatt sajnálom, hogy rá hozok szégyent

Szerinte az lehet az egyetlen mentsége, hogy legalább senkiben nem tett kárt.

Mikes Anna és Krausz Gábor is ott voltak az Ázsia Expressz kibeszélőműsorának legutóbbi adásában, ahol szóba került a celebséf realityben tanúsított viselkedése, például, mikor tajvani rendőrök fegyvert fogtak rá.

Ez gáz! Erre nincs mentség

szögezte le Krausz, majd elmondta: a rendőrös sztori napján „rohadtul elege volt”, és a stábból senki nem adta vissza neki az útlevelét, hiába könyörgött.

Úgy voltam vele, ha jön egy rendőrautó, abba beülök, elvisznek, letartóztatnak, és vége van a napnak. Arra nem számítottam, hogy benne van, hogy lelőnek. Ez gáz, és ezt szégyellem

– jelentette ki a séf, aki szerint a verseny olyan dolgokat hozott ki belőle, amiket a való életben soha nem tapasztal magán, például, hogy milyen ingerültté teszi, ha valami nem sikerül neki.

Anna miatt sajnálom, hogy rá hozok szégyent. Nincs mentség erre, sajnálom, hogy így beszéltem. Az lehet mentség, hogy senkiben nem tettem kárt. Nem Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam igazából senkit. Saját magamnak ártottam és kettőnknek, hogy öt méterrel a cél előtt eldobom azt a kosarat.

Krausz azt mondta, a tévében is látszik, hogy egy nehezebb szituáción utóbb mindig sikerült átlendülnie, és olyankor sikeresen is tudták teljesíteni a feladatokat Mikessel.

Barátnője szerint a séf felesleges dolgokon húzta fel magát, de úgy érezte, azzal csak hátráltatta volna magukat, ha párja minden kiakadásánál elmondja a véleményét. Inkább hagyta, hogy kidühöngje magát.

Krausz Gábor korábban részletesen mesélt a rendőrökkel történt incidenséről:

Kapcsolódó
Krausz Gábor: Amikor láttam, hogy fegyverrel a kezükben szállt ki a két rendőr, megállt bennem az ütő
Szerinte rendőri túlkapás történt az Ázsia Expressz forgatásakor, mivel ő nem adott okot rá, hogy fegyvert fogjanak rá.