Hódi Pamela lesérült, de nem adja fel a Sztárboxot

Miller Dávid nem volt ilyen szerencsés.

Vasárnap három férfi mérkőzéssel lement Sztárbox hatodik versenynapja, de a meccseken kívül további izgalmak is történtek, például bejelentettek két új barátságos mérkőzést Czutor Zoli és Németh Kristóf, valamint Földes Eszter és Kustánczi Lia között. Az is kiderült, hogy Miller Dávid sérülés miatt kénytelen visszalépni, helyét Sárközi Ákos veszi át a férfi könnyűsúly elődöntőjében, ahol Horváth Tomi lesz az ellenfele. De nem ő az egyetlen sérült.

Hódi Pamela közösségi oldalán jelentette be, hogy egyik edzése során részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében, sérült a felkari izma, ami ugyan hátráltatja őt a felkészülésben, de nem akadályozza meg őt abban, hogy ringbe lépjen a november 3-án megrendezésre kerülő szuperdöntőben.

Szeretném, ha tudnátok, hogy a bajnoki címért küzdeni fogok, nem adom fel. Nem siránkozom, hanem küzdök, mert túl sok munkám van ebben ahhoz, hogy ne álljak be a ringbe újra. Az orvosok a lelkemre kötötték, hogy kész leszek, mire kezdődik a meccs, én pedig bízom bennük

– írja posztjában az influenszer, hozzátéve, hogy ha nem sikerülne nyernie, az nem a sérülésének lesz betudható, hanem annak, hogy az ellenfele jobb nála.

A teljes bejegyzés Hódi profilján, ide kattintva olvasható el.

Kapcsolódó
Generációk csatája, véres jelenetek, kiütés az első menetben – képeken a Sztárbox hatodik versenynapja
Képeken a Sztárbox hatodik adása, két negyeddöntővel és egy elődöntővel, valamint nagy bejelentésekkel.