Halle Berry azt mondja, jelenlegi párja az első, akivel a kapcsolata túlélte a harmadik évfordulót

Negyedik éve vannak együtt, ám ezen évfordulót már úgy élte meg, mintha legalább húsz éve házasok lennének.

Halle Berry nemrég az Armchair Expert podcast vendége volt, ahol megosztotta, hogy a jelenlegi, Van Hunttal való kapcsolata bizonyul a leghosszabbnak, amiben valaha is része volt – szúrta ki az Us Weekly.

Nem tudok túllépni a három éven. Amikor elértük a négy évet, úgy ünnepeltük, mintha 20. éve lettünk volna házasok, nekem ez ennyire nagy dolog volt személy szerint

– árulta el a színésznő, aki 2020 óta jár együtt Van Hunttal.

A téma kapcsán hozzátette, noha kedvesének korábban is voltak hosszabb kapcsolatai, mindketten tartottak attól, hogyan alakul majd a viszonyuk a vízválasztó harmadik évben.

Akkora megkönnyebbülés volt, mintha azt mondanám, hogy »rendben, igen, meg tudom csinálni ezt a párkapcsolat dolgot«.

Korábbi szakításait illetően Berry úgy fogalmazott, mindig a harmadik évben vált számára világossá, hogy milyen rossz okokból „keveredett bele a dolgokba”, jelenlegi párjával viszont másként alakult a kapcsolata. Bevallása szerint mielőtt megismerkedtek volna még azt gondolta, örökre szingli akar maradni, illetve kizárólag a gyerekeire és a munkájára szeretett volna koncentrálni, Van Hunt azonban egyszer csak megjelent az életében a tökéletes időben.

Ő nyugodt, és ő az, amiről álmodtam, amit kerestem, amire szükségem volt. (…) Csak úgy megjelent… őt nekem választották ki

– tette hozzá.

A színésznő egyébként két gyerek édesanyja: Gabriel Aubrytól született lánya, Nahla 16, Maceo fia pedig 11 éves, neki Olivier Martinez az édesapja. Berry és Martinez válása nyolc éven át húzódott, végül tavaly nyáron került pont az ügyük végére.

Kapcsolódó
8 évbe telt, de Halle Berry és férje elváltak
De legalább békésen rendezték, még ha sokáig is tartott.