Andrew Garfield nem vágyik az apaságra, azt is elmondta, miért nem

Sikerült megszabadulnia a társadalmi nyomástól.

Andrew Garfieldot egy a héten megjelent interjúban kérdezték arról, hogy legújabb, We Live in Time című filmjében játszott apakaraktere meghozta-e a kedvét a gyerekvállaláshoz. A színész válasza az volt, hogy éppen ez a szerep, illetve az, hogy tavaly betöltötte a negyvenet bizonytalanították el őt abban, hogy szeretne-e valaha is apává válni.

Már most is egy fáradt pasas vagyok. Nem akarok fáradt apa lenni

– felelte Garfield.

Arról is beszélt, hogy szerinte a családalapítást nem szabad félvállról venni, különösen akkor nem, ha valaki híresség, ezáltal ugyanis potenciálisan kiteheti születendő gyerekét a sajtó állandó érdeklődésének.

Nem ez az első alkalom, hogy a színész megnyilvánult a témában, írja az Independent. Garfield 2022-ben elismerte, hogy nyomást érzett, hogy 40 éves kora előtt legyen gyereke.

Az összes középiskolai barátom együtt ünnepli a 40. szülinapját. De az az érdekes, hogy mindig azt hittem, én leszek az első, akinek gyerekei lesznek és megállapodik, és ők, a legtöbben már mind bekuckóztak, többnyire már egy-két gyerekkel a hátuk mögött vannak

– fogalmazott ekkor, hozzátéve: érdekes dolog volt felszabadulnia a társadalmi kötelezettség alól, hogy 40 éves koráig szaporodnia kell, és elfogadni egy másik utat, mint amit születésétől kezdve elvártak tőle. Mint mondta, van emiatt némi bűntudata, és azt is tudja, hogy neki férfiként könnyebb volt ezt a döntést meghoznia.

Bár a színésznek nem szokása a szerelmi életéről nyilatkozni, a legutóbbi hírek szerint egy hivatásos boszorkány jelenleg a párja.

Kapcsolódó
Címkék: andrew garfield