Shane Tusup menyasszonya: Ha Shane magyarnak születik, nem kapna ennyi bántást

Amiatt is aggódik, hogy az edző megítélése milyen hatással lesz a kislányukra.

Torghelle Sándor másfél perc alatt legyőzte Shane Tusupot a Sztárboxban, a harmadik rászámolás után ugyanis a bíró leállította a találkozót. A korábbi futballista így technikai KO-val nyert, Tusup pedig azután, hogy gratulált ellenfelének és a csapatának, távozott a ringből.

Az amerikai edző menyasszonya, Nagy Viktória Zoé korábban kocsmai verekedéshez hasonlította a meccset, most pedig a Story legújabb számában szólalt fel párja védelmében.

„Ha Shane tudta volna a játékszabályokat, azaz, hogy ez egy lökdösődő verseny, akkor nem adta volna a nevét ehhez. Ő tiszta bokszmeccsre készült. Ám a ringben látott minden szabálytalanság ellenére is természetes volt számára, hogy kezet fog az ellenfelével és annak edzőivel. A helyszínről sem viharzott el. Percekig ott állt, interjúra várva, majd miután senki sem érkezett hozzá, velem és a stábjával távozott” – árulta el a lapnak a nő.

Nagy szerint Tusup tisztel másokat, kapcsolatuk is erre épül.

Számomra ő az otthon, a megnyugvás, a szerelem, a legjobb barát. Ő a legjobb ember, akit ismerek. Ha nem így lenne, nem tudtam volna családot alapítani vele

– mondta el.

Az is felmerült benne, hogy kislányuk a félig magyar, félig amerikai származásával és Tusup vezetéknévvel vajon milyen jövőre számíthat idehaza.

Azt gondolom, Aurora számára az édesapja egy hatalmas példakép lesz. Ugyanakkor vannak bennem kétségek, hogyan fogadják majd őt a közösségekben. Egyre többször gondolom úgy, hogyha Shane magyarnak születik, nem kapna ennyi bántást. Sokkal inkább elfogadást és megbecsülést. De így folyamatosan célkeresztben van, és egyikünk sem szeretné, ha ezt Aurora is megtapasztalná

– szögezte le Nagy Viktória Zoé.

Kapcsolódó