A Kísértés: Noel hiába várta, nem kapott üzenetet megcsalt barátnőjétől

Dorina úgy döntött, nem él a felkínált lehetőséggel, nem küld üzenetet Noelnek.

Már két hete külön töltik napjaikat A Kísértés szereplői, és csak a tábortűz-ceremóniákon szereznek tudomást arról, párjukkal mi történt a másik villában, ahol kísértők serege veszi őket körül. A szerdai részben azonban mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy videóban üzenjen valakinek.

A párok tagjai partnerükhöz szóltak, így tett Noel is, aki a bent töltött idő alatt már többször megcsalta barátnőjét, Dorinát, aki szintén közeli kapcsolatba került a Zotya nevű kísértővel.

Ami kettőnk közt zajlik, az nagyon kellemetlen, szerintem egy kész vicc

kezdte Noel a videóját, majd elmondta, hogy az előző napi ceremónián megtudta, hogy Dorina zokogva nézte végig azokat a felvételeket, mikor ő Natival szexelt.

Úgyhogy innentől kezdve én kettőt hátra lépek, mondhatni, hogy leteszem a fegyvert, és a te döntésed, hogy ezek után te meghúzod a ravaszt, vagy egy kicsit jobban odafigyelsz magadra.

A lányok villájában nagy felzúdulás fogadta Noel szavait: a fegyveres hasonlatnál maradva Máté megemlítette, hogy a fiú eddig „a frontvonalban harcolt”, Inge pedig azt, hogy most „kiürült a tár.”

„Kiürült a tár, ennyi nő után? Azta…” – reagált Dorina, majd később kifejtette: szerinte párja üzenete undorító volt, és szánalmasnak tartja, amiért érzelmileg próbálja őt zsarolni.

Közben a másik villában Noel várta Dorina üzenetét, de hiába.

Fogalmam sincs, Dorina miért nem küldött üzenetet. Lehet, hogy szégyenérzete van, lehet, hogy nincs mit mondania. Jelenleg fogalmam sincsen

mondta utólag Noel.

Dorina azt mondta, nagyon sok mindent tudott volna mondani a párjának, de úgy érezte, ezeket a szemébe nézve szeretné inkább közölni vele.

Nem egy videóüzenet fogja eldönteni, hogy mi van közöttünk, és mi lesz velünk a jövőben. Szerintem meg kell, hogy várjuk az utolsó pillanatot arra, hogy beszélhessünk.

Kapcsolódó
Címkék: a kísértés