Sztárbox: Héder Barna olyan szóviccel nyitotta a műsort, hogy rögtön Shane Tusup arcát mutatták

Nagyon gyorsan reagáltak az operatőrök, bizonyára nem készültek a jelenetre.

Vasárnap újra volt Sztárbox az RTL-en, melynek keretében három meccset is rendeztek. Az adást szokás szerint Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél nyitotta meg, akik az előző hét eseményeire is reflektáltak.

Héder felidézte a Torghelle SándorShane Tusup meccset, ami keserű szájízt hagyott maga után sokakban, de leginkább az amerikai edzőben, aki kocsmai bunyónak érezte a volt futballista bokszolói stílusát.

Mindenesetre Héder sokat olvashatja a Redditet, legalábbis erre enged következtetni, hogy elsütött egy ott azóta is rendre felbukkanó szóviccet Tusuppal kapcsolatban:

Hát az valami eszméletlen meccs volt! Az a meccs be fog kerülni a Sztárbox best of válogatásába, annyira jó volt. Rögtön a mérkőzés után a social médiában meg is jelentek különböző bölcsességek, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy a kedvencünk az volt: Torghelle Sanyi a rövid bokszmeccseket szereti, Shane Tusup pedig a hosszúkat inkább.

Azaz: a HosszúKatinkább.

A kamera, persze, egyből a nézőtéren ücsörgő Tusupékra pásztázott, úgy festett, Nagy Viktória Zoé fordít is a párjának – egyikük arcáról sem a felhőtlen öröm volt leolvasható.

Kapcsolódó
Sápi Vivien nagy győzelme, Kokó mint ringbíró, Árpát püfölő Bárdosi – képeken a Sztárbox ötödik adása
Képeken a Sztárbox ötödik adása, amelyben ismét csattantak nagy pofonok, sőt, egy gálameccsre is jutott idő.