PSG Oglit idegesíti, ha azt mondják neki, le kéne tennie az érettségit: „Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó!”

Szerinte az általános iskola után már nem tanítanak fontos dolgokat, és neki ráadásul iskolaundora is van.

A TV2 Titkok Ramónával következő adásában PSG Ogli az iskolával kapcsolatos gondolatait is megosztja Lékai-Kiss Ramónával. A korábban a Kőgazdag Fiatalok című műsorban szereplő, hamarosan a Dancing with the Starsban táncoló netes híresség a műsorban elárulta: gyerekként is mindig rá kellett szólni, nem ő volt a tanárok kedvence. Mint mondta, rossz magaviselete miatt „egyre gyengébb” iskolákra váltott.

Fontosnak tartom az elejét a sulinak, az általánosig. Az után, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak, amiket tanítanak. Nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így

– mondta el véleményét az oktatási rendszerről PSG Ogli, aki nem is fejezte be középfokú tanulmányait. Arra a kérdésre, hogy nem hiányzik-e neki az érettségi, így felelt:

Nem, egyáltalán nem! Néha szokta mondani anyu, hogy »Kisfiam, most már estin szépen tedd le!«, mire mondom, hogy »Dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel!« Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó! Ezt kimondja, és olyan ideges leszek… Valamelyik családtagom kimondja, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek, és nem tudom, hogy miért. Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom van. Nekem ez egy berögzült betegség.

Az influenszer azt is elmondta, iskolaundora miatt régen folyton beteg volt, de a háziorvosa „szerencsére nagyon jó volt”, mert mindig adott neki igazolást, így ilyenkor tudott „otthon Fifázgatni”.

Címkék: psg ogli