Pár héttel az esküvőjük előtt meghalt a vőlegénye, de így is elment a nászútjukra

Online így megtalálta azokat az embereket, akikre szüksége volt.

Már csak pár hét lett volna az esküvőjükig, mikor Laura Murphy vőlegénye, Devon O’Grady munka közben szívrohamot kapott és meghalt.

A nő ennek ellenére úgy döntött, elutazik a már betervezett nászútjukra, és ezt meg is osztja a közösségi médiában, noha azt mondja, az egyedül utazás, pláne ennek a dokumentálása, alapvetően nagyon távol áll tőle.

A kanadai nő azt mondja, nehezen birkózik meg a gyásszal, és meg kellett néznie, „érdemes-e még élni az életet”.

Nagyon magányosnak és elszigeteltnek éreztem magam, mert nem ismertem hozzám hasonló korban senkit, aki elveszítette volna a párját. Szükségem volt olyan emberekre, akik tudnak kapcsolódni hozzám. És azt is éreztem, el kell távolodjak a szülővárosomtól, a házunktól. Csak ültem ott hónapokig, és nem tudtam, mit kezdjek magammal

– nyilatkozta a Washington Postnak.

Az európai körútjának történéseit a TikTok-oldalán osztja meg, ahol nagyon sok olyan emberrel került kapcsolata, akik hasonlókon mentek keresztül, és rengeteg támogatást kap a bátorsága miatt.

Tényleg annyira eláraszt engem a rengeteg szeretet, és bárcsak válaszolhatnék mindenkinek, és lóghatnék együtt veletek.

@murphs_up Solo honeymoon - grieving edition #grief #loss #griefjourney #partnerloss #widow #widowtok #solotravel #travel #honeymoon #london #england #fyp ♬ Vlog - Gaspar

Murphy bejárta Londont és Franciaország egy részét, ez ugyanúgy látható a videói között, mint hogy a sebezhetőbb napjairól is beszámol, mikor ki se kell az ágyból és kisírja magát.

Emlékszem, amikor azt mondtam apukámnak, szükségem van rád keresni nekem valakit, aki átment ezen, mert bizonyítékra volt szükségem arra vonatkozóan, hogy túl lehet ezt élni.