„Olyan boldog voltam, amiért segítettem a férjemnek teherbe ejteni a legjobb barátomat”

Nyilatkozta a brit nő. Okkal lehetett boldog.

Kimberley Allen már régóta arra vágyakozott, hogy édesanya lehessen, de több vetélés után, 33 évesen feladta ezt a reményét. Férjével, a 35 éves Jamie-vel elfogadták, soha nem lehet gyerekük.

Mikor aztán Kimberley legjobb barátnője, Becki azzal állt elő, hogy lehetne egy gyerekük, ami félig az övé, félig Jamie-jé.

Egy pillanatra azt hittem, félreértettem, de nem. Jamie-vel csak ültünk döbbentem pár percig, mire válaszolni tudtam. Mivel a gyerekem biológiailag az övé, csak még szorosabbá vált a kapcsolatunk

– idézi Kimberley-t a Mirror.

Emlékszem, hogy olyan boldog voltam, amiért segítettem a férjemnek teherbe ejteni a legjobb barátomat. Sose gondoltam volna, hogy ez a mondat egyszer elhagyja a számat.

A két nő még iskolás korukban ismerkedtek meg, nem sok időbe telt, míg elválaszthatatlanok lettek. Kimberley-nél 15 éves korában diagnosztizáltak egy rendellenességet a petefészkével, ami miatt mindig is tudta, csak nagyon nehezen lehet majd gyereke, már ha lehet.

Beckinek egyébként már volt három gyereke, mikor vállalta barátainak a béranyaságot.

Arról is beszélt a lap szerint a nő, hogy otthon oldották meg a dolgot, férje spermáját ő fecskendezte Beckibe. Végül a harmadik próbálkozásuk sikerrel is járt:

Roxanne Nicola Allen 2022 októberében látta meg a napvilágot.

„Nincsenek szavak, mennyire hálás vagyok Beckinek”, nyilatkozta Kimberley.

Mindig is a húgomnak tekintettem, és most már tényleg van a DNS-éből a családomban.