„Nem hiába nincs senkid” – Mészáros Bendéék csúnyán összerúgták a port Béres Anett-tel az Ázsia Expresszben

Parázs vita alakult ki a szereplők között.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában ismét összetűzésbe került egymással a Mészáros Bende-Zsigmond Angi, illetve a Béres Anett-Sáfrány Emese páros.

Amíg a hajszázó párokat várták, Ördög Nóra a kialakulóban lévő szövetségekről kérdezte a biztonsági zónában ülő versenyzőket, a beszélgetés során pedig az is szóba került, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese nem vár segítséget a jelenlévőktől, főként Mészáros Bendééktől nem, akiket a legtávolabbnak éreznek maguktól emberileg is.

Az ellenszenvet illetően Mészárosék jelezték, hogy az érzés kölcsönös. Kifejtették, hogy Sáfrányban kezdenek egyre pozitívabban csalódni, Bérestől viszont zokon vették, hogy a verseny egy pontján kijelentette azt, hogy ők ketten sokat veszekednek. Kiemelték továbbá azt is, hogy úgy érzik, az egykori reality-szereplő folyamatosan csitítgatja a tartalomkészítőt, anyáskodva fölötte.

Lehet, hogy sokkal előrébb lehetnél már az életben, ha a saját dolgoddal foglalkoznál. Nekem az édesanyám annyit tanácsolt, amikor eljöttem, hogy olyan embernek a véleményét fogadjam meg, amilyen ember szeretnék lenni. Olyan, mint te, nem szeretnék lenni

– mondta Zsigmond Béresnek, hozzátéve: ennyi idősen ő már szeretne családot és „normális életet”.

A négy versenyző ezt követően egymás szavába vágva kezdett el vitatkozni, melynek egy pontján Mészáros Bende kijelentette, hogy Béres (aki egyébként 42 éves) az 50-hez közeledve mindenkinek az anyja akar lenni, ezért „csitítgatja le őket”.

Ez egy teljesen más téma. Hogy jön ide ez a téma?

– kérdezte Béres, mire Sáfrány Emese is szót kért.

Tudom, hogy ez most nem nekem szól, de nyilván mi most egy pár vagyunk, úgyhogy ki kell álljak a barátnőmért. Amit ő mond, az egy vélemény, amit ti mondtatok, az egy ítélkezés. És a kettő között azért nagyon-nagy a különbség, ezt valljuk be. Az, hogy hol tart az élete, az egy ítélkezés.

Zsigmondék nem értettek egyet Sáfrány Emese megjegyzésével, és Mészáros inkább arról kezdett el beszélni, hogy szerinte ha Béresnek lenne párkapcsolata, akkor nem az övékével foglalkozna.

– Légy szíves, Anett, még egyszer a mi kapcsolatunkba ne szólj bele és szégyelld el magadat!
–  De nem is szóltam most a kapcsolatodba, hagyd már abba a hülyeségedet, Angi!
–  Nem, csak a tévében kijelented azt, hogy mi sokat veszekszünk, holott nincs igazad.
–  Ezt már két hete jelentettem ki!
–  Egyszer nem hallottál minket veszekedni!
–  De, nagyon sokszor tiszteletlenül beszéltek egymással.
–  De az számodra tiszteletlen.
–  Hát, ha ilyen papucs vagy, Bende…

A vita tovább folytatódott, majd Mészáros közölte Béressel, hogy szerinte neki csak fáj, hogy nincs senkije.

–  Nem, egyáltalán. Semmi köze ennek.
–  Dehogynem. Hogyne lenne köze. Nem hiába nincs senkid.
–  Hagyd már abba, Bende! Hogy jön ide különben, hogy nekem ezért nincs kapcsolatom?
–  Azért, mert mindig mással foglalkozol.

Zsigmond később kikérte magának, hogy Béres papucsnak titulálja a párját. Megjegyzéseket tettek egymás külsejére is, végül pedig Béres kijelentette, hogy neki legalább nincsenek vásárolt követői. Zsigmond Angi ezt hallva a könnyeivel küszködve hangsúlyozta, hogy ő évek óta tartalomgyártásból él és építi a profilját.

Az epizód végén egyébként Till Attila és Stohl András búcsúztak a versenytől.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: Till Attila és Stohl András búcsúztak a versenytől
A versenyben maradt párosok számára Tajvanon folytatódik tovább a kaland.