A korábban 9 „feleségével” együtt élő férfiban egy világ omlott össze, amikor a „szexrutinja” miatt elhagyta a szíve egyik választottja

A brazil Casanova 51 éves exe nem bírta tovább a „szabad szerelmet”.

Egy korábban kilenc „feleséggel” rendelkező, vagyis kész háremet tartó poligám, brazil férfi azt mondja, hogy összetört a szíve, amikor a szigorú „szexrutinja” miatt az egyik partnere egyszer csak elhagyta.

A Daily Star által bemutatott Arthur O Ursóra az utóbbi időben ráadásul eléggé rájár a rúd, mivel a bulvárlap beszámolója szerint korábban három másik partnere is faképnél hagyta,

így most már csak öt „felesége” van.

Az OnlyFans-modellkedésből élő O Urso úgy látja: abban, hogy a barátnői csak úgy faképnél hagyják, nagy szerepe lehet annak a szigorú szexuális menetrendnek, amit megkövetel tőlük. Ahogy annak is, hogy az exei egy része megelégelte a „szabad szerelmet”, amit ő továbbra is kitartóan akar képviselni.

A brazil Casanovát legutóbb faképnél hagyó nőnek O Urso szerint az okozott feloldhatatlan konfliktust a kapcsolatukban, hogy mennyire szabályozott volt a szexuális életük. Az 51 éves ex ugyanis többet akart vele szeretkezni, mint amennyi idő a szigorú menetrend szerint járt neki.

Úgy döntött, hogy többet szeretne, mint amit az időbeosztásunk lehetővé tett. Monogám kapcsolatot akart, belefáradt a szabad szerelembe. De legbelül ez csak még intenzívebbé tette a többiekkel töltött időmet

– mesélte a férfi, aki saját bevallása szerint nagy csapásként élte meg a szakítást, majd így folytatta:

„A feleségem elvesztése olyan volt, mintha egy részemet veszítettem volna el, de az élet megy tovább. Most, hogy már csak öt feleségem van, könnyebb mindegyikükre elég idő szentelnem. Több idő jut az intim kapcsolatokra. De öt feleséget menedzselni így is teljes munkaidős feladat!” – folytatta O Urso, utalva a partnereire – a 26 éves Luana Kazakira, a 21 éves Emelly Souzára, a 24 éves Valquíria Santosra, a 23 éves Damianára és a 28 éves Amanda Albuquerquere –, akiknek jelenleg is osztozniuk kell rajta.

„A szexmenetrendünk továbbra is szilárd és erős, biztosítva, hogy mindegyikük megkapja az egész énemet. Őszintén szólva, ez a szexmenetrend mára a legjobb barátommá vált” – fogalmazott a férfi.

„Néha elgondolkodom azon, hogy a szívemnek vannak-e határai, de egyelőre elég jó öt feleséggel élni!” – avatott be a saját magával kapcsolatos kételyeibe O Urso, de természetesen hozzátette azt is, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy továbbra is gondoskodni tudjon a partnereiről – romantikus és szexuális értelemben egyaránt.

A menetrend azért van, hogy senki ne maradjon elégedetlen. A rutin továbbra is intenzív marad, de a »szolgáltatás« minősége ezentúl 100 százalékos lesz. Így tartjuk életben a kapcsolatunkat. Furcsának tűnhet azok számára, akik nem ezt a valóságot élik, de így akarom megmutatni, hogy mindannyiukkal törődöm. Ez nemcsak a szexről, hanem az odafigyelésről és a törődésről is szól

– büszkélkedett az új felállás nyújtotta lehetőségekkel az összetört szívű poligám, brazil férfi, Arthur O Urso.