„Nem vagyok megvehető” – Molnár Anikónak 20 milliót ajánlottak egy vacsoráért

Azt mondja, ha minden ajánlatot elfogadna, minden nap másik étteremben ehetne.

Molnár Anikó egy ideje sminktetováló munkája mellett OnlyFansre tölt fel fizetős, erotikus tartalmakat, és a melléktevékenység elmondása szerint óriási szabadságot ad neki: kevesebbet kell dolgoznia, viszont több szabadideje és bevétele lett. Ráadásul férfirajongói folyamatosan ajánlatokkal halmozzák el.

Sokan írják, hogy bakancslistás vagyok náluk, hogy gyerekkoruk óta rajtam nőttek fel. Napi szinten jönnek olyan ajánlatok, hogy egy vacsora, vagy akár egy utazás, vagy egy együtt töltött éjszaka, vagy csak egy pásztoróra… Ha ezeket mind elfogadnám, akkor egyrészt kacsalábon forgó palotában élnék, másrészt éjjel-nappal utazgatnék a világ minden tájára, harmadrészt minden nap másik étteremben kajálnék

árulta elFókusznak.

Mint mondta, soha nem találkozna valakivel csak a pénz miatt.

Vagy azért megyek, mert szimpatikus a másik, vagy nem megyek. Én nem vagyok az, akinek fizetnek, hogy menjek

– jelentette ki az egykori VV-szereplő.

Arról is beszélt, hogy 20 milliós ajánlatot is kapott egy vacsoráért cserébe. Sejtette, hogy átverés, de hónapokig ostromolta őt az illető, így kíváncsiságból belement a találkozóba, ami végül mégsem jött létre.

Tudtam, hogy nem fog eljönni, de azért felkészültem, mert a celebvilágban hallottunk olyanokat, hogy egy-két elmebeteg bekóstol valakit. Azért bennem volt, hogy hátha tényleg odajön és, ne adj isten, bántani akar. Ezért is kértem meg egy barátomat, hogy jöjjön, nem mentem volna egyedül semmiképpen. Nem is szoktam egyébként, bármilyen ajánlattal jönnek, hogy mennyit fizetnének, nem megyek bele. Egyrészt nem vagyok megvehető, másrészt meg az életemet sokkal jobban féltem, minthogy bármiféle elmebetegnek odadobjam magam x-százezer vagy -millió forintért.

Címkék: molnár anikó