Ifj. Schobert Norbert a katonai kiképzéséről: olyan tisztelettudó és befogadó mindenki, hogy már majdnem kellemetlenül éreztem magamat

Édesanyjának, Rubint Rékának már az első nap után azt mondta, hogy sok barátot szerzett.

Ifj. Schobert Norbert katonai kiképzése a napokban kezdődött meg, erről az Instagram-oldalára is posztolt. Tapasztalatairól ma a Mokkában mesélt, ahová édesanyja, Rubin Réka, illetve Havasi Gergő, tartalékos szakaszvezető is elkísérte.

Rettentően izgalmas volt, és nagyon büszkén viseltem az egyenruhámat. Meg is lepődtem egyébként a többi katonatársammal, mert olyan szinten tisztelettudóak, annyira befogadó mindenki és annyira nem hagyják hátra a társukat, hogy már majdnem kellemetlenül éreztem magamat

– fogalmazott Schobert Norbi idősebbik fia, aki szeretné tudni, mit fog belőle kihozni, illetve mit ad majd neki a katonaság. Mint mondja, azzal, hogy jelentkezett a honvédségbe, példát is szeretne mutatni, illetve segíteni kíván az országában, amiben csak tud.

Rubint Réka az adásban elárulta, hogy amikor fia az első nap után hazatért a kiképzéséről, arról számolt be neki, hogy sok barátot szerzett és jól érezte magát, ami örömmel töltötte el a fitneszedzőt, aki tartott attól, hogy mennyire lesz idegen a gyereke számára a katonás rend.

Ifj. Schobert Norbert a műsorvezetők érdeklődésére elmondta, hogy katonai hivatáson még nem gondolkodott, hangsúlyozta viszont, hogyha, például, árvíz lenne vagy határvédelemre lenne szükség, ő biztosan ott lesz, hogy segítsen.

A témával kapcsolatban Schobert korábban a 24.hu-nak is nyilatkozott.

Kapcsolódó