Brian Cox szerint Hollywood összeomlóban van az olyan filmek miatt, mint a Deadpool & Rozsomák

Egyébként ő is játszott ilyen típusú filmben.

Az Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztiválon járt Brian Cox, aki korunk Hollywoodjáról, az abban zajló filmkészítési trendekről értekezett egy pódiumbeszélgetés során. Coxnak kifejezetten sok gondja van a szuperhősfilmekkel (noha ő maga is szerepelt az X-Men 2-ben), ezt nem is rejtette véka alá, szemlézte az Entertainment Weekly.

Az van most, hogy a tévé azt csinálja, amit régen a mozi. A mozi szerintem rossz irányba tart. Elvesztette a helyét, főleg a Marvel, DC és az ezekhez hasonlók miatt. Összeomlóban van, nem találják a fonalat.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman Deadpool & Rozsomák című filmjét hozta fel példaként erre a jelenségre, azzal érvelve, hogy a szuperhősfilmek „rengeteg pénzt” csinálnak és „mindenkit boldoggá tesznek”, de a szakmát végül „felhígítják”.

Ez lassan már csak egy jó buli a színészeknek, amikor ezeket a filmeket készítik. Hisz pontosan tudod, Hugh Jackman ennél jóval többet tud, vagy Ryan Reynolds… De ezt az utat választják, mert ez jelenti a kasszasikert. Sok pénzt keresnek vele, ne vitassuk el.

A filmről szóló kritikánk itt olvasható:

Kapcsolódó
Rozsomák visszatér a sírból, mégis Deadpool lehet a Marvel Jézusa
A Disney bölcsen tette, hogy nem próbálta megszelidíteni a mocskos szájú Deadpoolt. Ryan Reynolds és Hugh Jackman párosa kiválóan működik, ami feledteti a Deadpool & Rozsomák gyenge pontjait is.