Milliomossá tette, hogy segít a férfiaknak megcsalni a „lusta feleségeiket”

Az Ausztráliában élő nő nem kér tiszteletet, és meggyőződése, hogy őt sosem csalnák meg.

Egy fiatal nő azzal keltett feltűnést az interneten, hogy kijelentette: segít helyrehozni mások házasságát azáltal, hogy felveszi a szerető szerepét – írja a Mirror.

Az erotikus tartalomkészítésből élő Bonnie Blue merész állítást tett, mikor azt mondta, segít a férfiaknak abban, hogy jobb férjjé váljanak, és mindezt úgy éri el, hogy lefekszik velük. Az eredetileg az Egyesült Királyságból származó, jelenleg Ausztráliában élő nő szerint semmi meglepő nincs abban, ha egy „lusta feleség” mellett a férj máshol keres örömöket.

Kell a változatosság a hálószobában – ha a partnered minden nap babot és pirítóst eszik, nem kellene őt hibáztatnod, ha máshová szeretne menni, hogy steaket ehessen. Ha egy olyan büfében van, ahol mindenből ehet, akkor mindenből kaphat egy keveset

– mondja Bonnie Blue.

Az OnlyFans-modell úgy véli, ha egy férfi vele csalja meg a feleségét, akkor jobb házastárssá válik, hiszen az otthoni teendők elvégzésében és a gyerekek nevelésében ugyanúgy részt vesz, csak a fizikai élvezetet keresi máshol. A nő gondolatainak következetességét egy kissé megtöri, mikor arról kérdezik, ő nem tart-e attól, hogy a jövőben megcsalják, ám szerinte ez sosem történhet meg valakivel, aki annyira „szexi és jó az ágyban”, mint ő.

A kijelentései után nem maradtak el a követők kritikái sem, amelyekben azt fejtegették, hogy ezzel a mentalitással nemcsak önmagát nem tiszteli, hanem a nőtársait sem, mire annyit felelt, hogy nem kért tiszteletet – neki bőven elég, hogy fizetik a számláit és milliomossá tették.