Majka és Sebestyén Balázs együtt vezetik majd a Kalandra fal! új évadának első adását

Az is kiderült, hogy az első héten mely hírességek próbálják majd ki magukat a vetélkedőben.

Csütörtök délelőtt az RTL közleményben adta hírül, hogy szeptember 2-án indul a Kalandra fal! új évada, melynek első adását Majka és Sebestyén Balázs fogják vezetni. Mint írják, a vetélkedőt a továbbiakban a Pápai Joci-Majka, illetve az Istenes Bence-Sebestyén Balázs duók vezetik majd.

A csatorna közleménye szerint

a versenyben résztvevő játékosokra illusztrátor által megrajzolt falak várnak, vagy éppen az eddig még sohasem látott, új kihívást jelentő Pénzfal. A játékosok feladata, hogy felvegyék a falon kivágott formának megfelelő alakzatot egyedül, vagy csoportosan és átjussanak azon. Ha ez nem sikerül, akkor a medencében végzik. Az pedig, hogy mi ér többet: a falon való átjutás, vagy egy eredeti csobbanás a medencébe, kiderül a műsorból.

A vetélkedő versenye is megújul az idei évaddal: minden héten 6, hírességekből álló háromfős csapat küzd meg egymással. Hétfőtől szerdáig tartanak az elődöntők, amelyekben egy-egy csapat méri össze az ügyességét és a bátorságát. Minden nap elbúcsúzik egy csapat és csütörtökön a 3 győztes indul a továbbjutásért. A hét végén kiderül, hogy melyik csapat lesz a hét nyertese, kik lubickolhatnak majd a sikerben és hogy kik küzdhetnek meg az utolsó akadállyal, a Pénzfallal és vihetik haza a pénznyereményt.

Az első héten Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata fog összecsapni, a vízbe esők kimentéséről pedig Dudás Miki gondoskodik majd.