Dér Heni a Sztárbox-felkészüléséről: A gyerekek egyszer voltak edzésen velem, de megfogadtuk, hogy soha többet

Nem szeretné, ha a kisfia vagy a kislánya azt látná, hogy ütni kell egymást.

Szeptemberben Dér Heni is versenyzőként lép majd ringbe a Sztárboxban, Sápi Vivi lesz az ellenfele a negyeddöntőben.

Az énekesnő hónapok óta készül a bokszversenyre, mint ismeretes, az edzései kezdetén még szoptatta a kislányátBlankát. Az említett időszakról, illetve arról, hogyan áll most a felkészüléssel, a Blikknek mesélt.

Bár édesanya vagyok, elvárom az edzőimtől, hogy ne kezeljenek másképpen. Már nem is tudnak így tenni, mert június óta nem szoptatok. Örülök és büszke vagyok rá, hogy a felkészülésem hetven százalékában végig tudtam etetni a kislányomat, és nem sanyargattam magam semmiféle diétával, rengeteget edzettem, és nem apadt el a tejem

– mesélte Dér, hozzátéve: lánya úgy tizenegy hónaposan úgy döntött, neki elég volt.

Nagyon örülök, hogy így alakult, mert én nem szerettem volna a boksz miatt félbeszakítani a szoptatást, lelkiismeret-furdalásom lett volna.

Mint mondta, mostanra visszanyerte a szülés előtti alakját, az edzések nyomán ugyanis 10 kilót fogyott. Bevallása szerint szinte már fanatikus módon készül a Sztárboxra, arra viszont gondosan ügyel, hogy ezt ne vigye haza.

A gyerekek egyszer voltak edzésen velem, de megfogadtuk, hogy soha többet. Nem szeretném, hogy azt lássák, püföljük egymást, így a meccseket sem engedjük nekik nézni, és otthon sem beszélünk előttük erről. A fiam hároméves, nem biztos, hogy értené, ez egy sport, és nem akarom, hogy azt lássa, ütni kell egymást. A férjem vigyáz rájuk, ő és a család segít a gyerekek körül, amíg edzem, de a mérkőzésre el szeretne jönni, így akkor majd valószínű bébiszitter segítségét kérjük

– osztotta meg a lappal.

Kapcsolódó