Saját székletével próbálja megóvni az arca fiatalságát egy brazil influenszer – videó

A különleges szépségápolási praktikákat népszerűsítő tartalomgyártó korábban a menstruációs véréből is készített már magának arcmaszkot.

A közösségi média a wellness-trendek melegágya, a sörfürdőtől kezdve az alvásjavító tapaszokig mindenről azt állítják, hogy jótékony hatással van az egészségünkre és a jólétünkre. Egy brazil influenszer azonban most újabb szintre emelte a házi szépségápolási praktikák fogalmát.

A korábban a menstruációs véréből is arcmaszkot készítő Débora Peixoto ugyanis az arcbőre hámlását és öregedését megelőzendő arra vetemedett, hogy a saját székletét használta fel arcpakolás gyanánt, a furcsa kezelést pedig egy Instagramon megosztott videóban dokumentálta.

Peixoto indy100 által is bemutatott, augusztus eleje óta 400 ezer megtekintést, 2300 lájkot és 900 kommentet bezsebelő posztjában – amit az influenszer annyira fontosnak tart, hogy ki is emelte a bejegyzései közül – egészen pontosan az látható, ahogy a fiatal nő kivesz egy állítása szerint székletdarabokat tartalmazó kis dobozt a hűtőjéből, majd az arcára keni a tartalmát.

Közben pedig még a kellemetlen szagok ellen is megpróbál védekezni egy orrára tűzött ruhacsipesszel.

De a videó végén azt is megcsodálhatjuk, ahogy lemossa az arcáról a székletpakolást.

Nem meglepő, hogy a videó sok nézőt undorral töltött el, akik közül többen is a nemtetszésüknek adtak hangot a kommentszekcióban. „Mi a pokol? Ebben nincs semmi tápláló, az egész, ami a lenyelt ételekből megmaradt, mérgező!” – írta egy felhasználó. A hozzászóló között természetesen volt olyan is, aki szerint „ez csak szatíra lehet a figyelemfelkeltés miatt”, de volt olyan is, aki az alábbi kifakadással kommentálta a látottakat:

Most az fog történni, hogy a gyerekek szart kennek az arcukra, mert ez az úgynevezett »influencer« is ezt csinálta.