Erdélyi Mónika: Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek

Újra nyitottnak érzi magát a szerelemre.

Erdélyi Mónika nemrég a Bestnek adott interjút, melyben a szerelmi életéről is mesélt. A Mónika Show egykori háziasszonya két váláson van túl: először Viki, majd Molly lányának édesapjával is zátonyra futott a kapcsolata. Mint mondja, Viki csak pár hónapos volt, amikor első férjével különmentek.

Nem én akartam, a férjem ment el tőlünk. Egyedül neveltem Vikit, így vissza kellett mennem dolgozni. Vittem a lányom bölcsődébe, amikor eljöttem, még ki sem léptem, már zokogtam. Tudtam, nem nekem mondja majd ki az első szavakat, nem láthatom, amikor először feláll, nem lehetek minden pillanatban mellette. A szívem szakadt meg, mégsem volt más választásom. De felálltam ebből a mélyből is

– osztotta meg a magazinnal a műsorvezető, aki az édesanyjától is rengeteg segítséget kapott, ám nehézséget okozott, hogy messze éltek egymástól.

Erdélyi később újra társra talált, majd megszületett Molly lánya, de ezen házassága is véget ért. Második válásával kapcsolatban úgy fogalmazott: addigra már idősebb volt, és megedződött.

Egyébként sem szokásom a panaszkodás. Biztosan tudom, a kudarcaimnak, az átélt fájdalmaknak köszönhetem, hogy erős lettem, mint a bivaly. Az elmúlt években sikerült nem egyszer bebizonyítanom, történjék bármi, képes vagyok a legnagyobb nehézségekből is felállni és újrakezdeni.

Hozzátette, hogy a történtek ellenére hisz a párkapcsolatokban és a házasságban, ám határozott nőnek tartja magát, aki egyedül is megáll a lábán.

De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, na jó, takarítani nem annyira szeretek, de azt is megcsinálom. Tyúkanyó vagyok. Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek. Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre. Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy az, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem. Egyébként ebben a fogyásom is nagyon sokat segített. Az a jó pár pluszkiló, ami rajtam volt, még ha nem is vettem észre, de megcsonkította az önbizalmamat.

Az interjúban a műsorvezető azt is leszögezte: nem igaz, hogy árulja érdligeti házát, és nem is árverezik el az ingatlant.

Miután különváltak útjaink Molly édesapjával, egyezkedésről volt szó köztünk. Az érdligeti ház, amiben most is lakunk, nagy része az első perctől kezdve az enyém. Kifizettem a lányom édesapjának a részét, ő elköltözött tőlünk. Szokványos történet szerintem egy válás után

– magyarázta, hozzátéve: lekopogja, ám nincsenek napi megélhetési anyagi gondjaik.

Már televíziós koromban is voltak különféle vállalkozásaim, befektetéseim, így hódolhatunk Mollyval közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Idén már voltunk Párizsban, Ausztriában, egy tengeri hajóúton, és még nincs vége az évnek. Szóval panaszra nincs okom, szép ez a világ, és annyi lehetőség rejlik benne, hogy amit csak tudok, szeretnék mindent kihasználni.

BEST
Címkék: erdélyi mónika