Családon belüli erőszak vádjával tartóztatták le Skai Jacksont

Úgy tudni, az egykori Disney-sztár és a párja is tagadták, hogy fizikai összetűzésbe keveredtek volna, a rendőrség szerint azonban kamera rögzítette a történteket.

A TMZ adta hírül, hogy a múlt héten letartóztatták Skai Jackson egykori Disney-sztárt. Információik szerint a rendőröket a Universal CityWalkhoz hívták, miután a biztonságiak észrevették, hogy a 22 éves színésznő és a párja összevesztek, Jackson pedig állítólag többször is meglökte a férfit.

Mint írják, a biztonságiak figyelték a veszekedést, majd visszatartották a párt, amíg a rendőrség megérkezett. Forrásaik szerint Jackson és a barátja is tagadta, hogy fizikai összetűzésbe keveredtek volna, sőt, a színésznő azt mondta, boldog jegyesek és közös babát várnak. A rendőrség viszont arról számolt be, hogy a helyszínen készült videófelvételen látták, hogy Jackson meglökte a férfit.

Úgy tudni, a Jessie és a Kikiwaka tábor egykori szereplőjét letartóztatták családon belüli erőszak miatt, beidézték, majd néhány órával később elengedték. A TMZ információi szerint az ügyet a Los Angeles megyei ügyészség vizsgálja, hogy eldöntsék, indokolt-e a vádemelés.

Jackson párjáról mindeközben nem sokat lehet tudni, a színésznő eddig nem mutatta meg őt a közösségi oldalain.

Címkék: skai jackson