A Disney legenda státuszba emelte Miley Cyrust

Ő minden idők legfiatalabbja, akit ez a megtiszteltetés ért.

Vasárnap este tartották a Disney legnagyobb rajongói rendezvényének, a D23 gáláját, ahol mások mellett Miley Cyrust is kitüntették, adta hírül a Variety. A Disney Channel egykori sztárját, Hannah Montana alakítóját felvették a Disney Legendák közé, azon hírességek csarnokába, akik nagyban hozzájárultak a Disney örökségének bővítéséhez. A korábbi kitüntetettek között van például Christina Aguilera, Stan Lee, Betty White és Oprah Winfrey is. A 31 éves Cyrus a legfiatalabb, aki valaha bekerült a Disney Legendák közé.

Beavatlak titeket a Disney Legendák titkába. Elárulok nektek valamit, amit nem szabadna megtudnotok: a legendák is megijednek néha. Én most is félek, de ami különbbé tesz minket, az az, hogy még félve is megtesszük, amit kell, és ezt ti is megtehetitek minden egyes nap. Legendás dolog félni és mégis megcsinálni valamit. Nincs olyan, hogy kudarc, ha megpróbálod

– mondta beszédében Cyrus, a könnyeivel küszködve.

Az énekes-színésznő később elmondta, a mai napig büszke rá, hogy ő kelthette életre Hannah Montanát, a kettős életet élő tinisztár karakterét. A díjat is neki, valamint rajongóinak, és azoknak ajánlotta, akik segítettek neki valóra váltani az álmait.

Nemrég hosszú cikkben néztünk utána, minek köszönhette népszerűségét a Disney az ezredfordulót követően:

Kapcsolódó
Felvizezett feminizmus, szűzies gyereksztárok, szerelmes hangjegyek – így hódította meg a 2000-es évek kiskamaszait a Disney csatorna
Zac Efron, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens vagy épp a Jonas testvérek is a Disney gyereksztárfutószalagjáról került ki az ezredforduló után. De hogyan próbáltak kitörtni a skatulyából és mi lett velük mára?