Másfél nap után szabadon engedte a párizsi rendőrség Travis Scottot

A rapper az olimpiára érkezett a városba, egy verekedést követően harminchat órán át volt rendőrségi őrizetben.

Vádemelés nélkül szabadon engedte a francia rendőrség Travis Scott amerikai rappert, aki harminchat órán át volt rendőrségi őrizetben Párizsban, miután összeverekedett a testőrével egy ötcsillagos szállodában, majd egy biztonsági őrre is rátámadt – írja az MTI.

Az AFP hírügynökség megkeresésére a párizsi ügyészség megerősítette, hogy Travis Scottot kiengedték a rendőrségi őrizetből szombaton, és hogy az eljárást lezárták, mert a bűncselekmény nem bizonyítható.

Péntek hajnalban hívták a rendőröket a Georges V hotelhez, mert Scott bántalmazott egy biztonsági őrt. Az őr állítólag szétválasztani igyekezett a rappert a testőrétől – közölte még pénteken a vádhatóság. Rendőrségi források szerint a rappert azzal vádolták, hogy megtámadta a szálloda éjszakai biztonsági szolgálatának vezetőjét és megsebesítette, amikor az megpróbált beavatkozni. A forrás szerint Travis Scott kezdetben visszautasította az alkoholtesztet, és nem akarta megerősíteni a személyazonosságát. A rappert, aki a testőrével folytatott vitáját követően a homlokán megsérült, a forrás szerint először kórházba szállították, mielőtt péntek reggel rendőrségi őrizetbe került, ahonnan szombat délután szabadult.

Közvetlen kapcsolatban állunk a párizsi hatóságokkal a helyzet gyors megoldása érdekében

– közölte még pénteken Scott egyik amerikai képviselője az AFP-nek küldött üzenetében az Egyesült Államokban.

A rappert legutóbb júniusban vették őrizetbe az Egyesült Államokban.