Vajúdott a fesztiválon, elugrott a kórházba szülni, majd visszament bulizni a skót anya

Nem akart csalódást okozni az idősebb gyerekeinek, szép volt az idő, és a Deacon Blue is játszott.

Egy skóciai zenei fesztiválon egy terhes anya vajúdni kezdett, majd miután férjével eljutottak a kórházba és megszülte a gyermeket, visszamentek a rendezvényre – írja a Mirror. A 28 éves anya, Kate MacMillan épp a skóciai Tartan Heart fesztiválon várta a párját, Darren Redmondot, mikor érezte, hogy beindult a szülés. A férfi egy sörrel a kezében tért vissza, és elsőre nem is akarta elhinni, mi történik.

Csütörtök délután mentünk ki, és úgy terveztük, hogy ott fogunk sátrazni, de ahogy telt a nap, éreztem, hogy történnek a dolgok. Elmentünk az arénához, aztán Darren visszajött egy sörrel, mire mondtam neki, hogy irány a kórház

– mesélte a háromgyerekes anya.

A pár délután fél hatkor ért az autóhoz, fél hétkor kirakták a gyerekeket a nagyszülőknél, és egy órával később már meg is született a legfiatalabb családtag, Callan. Mint mondják, szerencséjükre alig volt forgalom, így hamar beértek a kórházba, bár aggódtak, nehogy útközben szülessen meg a baba. A kisfiú egészségesen jött világra, de a vártnál néhány héttel hamarabb, ezért nem számítottak az érkezésére. Miután a nő átesett a szülésen, ahelyett, hogy hazamentek volna az újszülöttel, újra a fesztivál felé vették az irányt. MacMillan ezt azzal indokolja, hogy nem akart a gyerekeinek csalódást okozni, akik várták a zenei rendezvényt, az idő is jó volt, valamint nem szívesen maradt volna le a Deacon Blue koncertjéről.

Visszatérve a fesztiválra nagyon jó volt a hangulat, és a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Seamus fiunk szerette volna mindenkinek elmondani, hogy megérkezett az új testvére

– mondta az újdonsült apa.

A férfi szerint a párja ragaszkodott hozzá, hogy ne menjenek haza, azonban a nagyobb gyerekekre az apa vigyázott, MacMillan pedig az újszülöttel együtt az otthonukban aludt, és nem sátrazott tovább a családdal.