Pataky Attila az űrlényekről: A Men in Black csak a jéghegy csúcsa!

Az énekes szerint a sci-fi sztorija „nem kitalált bolondozás, az maga a valóság”.

Pataky Attilát ismét a földönkívüli életről és a lélekvándorlásról kérdezték a Tények Pluszban. Az Edda frontembere kamerán kívül elmondta, hogy ő 63 ezer évvel ezelőtt született, és több ezer leélt élet áll mögötte és előtte is.

A reinkarnáció az egy valóságos dolog. Valamelyik zsinaton vették ki, de a Bibliában is benne volt, hogy a reinkarnáció egy létező valóság, és kész. Jövünk, megyünk; életkapu, halálkapu

– magyarázta az énekes, aki elmondása szerint minderről a szellemvilágon keresztül tud, de részleteket nem árult el a TV2 riporterének.

Az, hogy földönkívüliek léteznek számára nem hit kérdése, hanem tény.

Lehet? Hagyjuk már ezt a bolondozást mindig! Ha valaki tájékozatlan, attól még nem ő az okos. Ne vicceljünk! Valaminek a hiányától nehogy már valaki előrébb legyen pakolva. Az univerzum nyüzsög az élettől. Ne hülyeskedjünk már, ha ez újra kérdés, akkor megint a kályhától indulunk, és megőrülök

– fejtette ki Pataky, majd rátért arra, hogy szerinte a Men in Black – Sötét zsaruk című, 1997-ben bemutatott amerikai sci-fi-filmvígjáték valós történeten alapul.

A Men in Black csak a jéghegy csúcsa! Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság. Attól, hogy mi az öt érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, meg hogy mennyit hagynak felfogni ebből… Most már vannak olyan csatornák, ahol az univerzumot kutatják. Lehet látni, hogy az élet végtelen, a létezés végtelen. Nem hogy esetleg rajtunk kívül is vannak… Mekkora buta gőgnek kell lenni ahhoz, hogy egy ember azt képzelje, hogy mi vagyunk egyedül itten a világon.

Szerinte emberek millióit viszik el az űrlények, ahogy azt ő is többször megtapasztalta.

Ezek információk, megélt élmények. Aki elhiszi, elhiszi, aki nem, nem. Akit érdekel, az járjon utána!

Címkék: pataky attila