„Mostanra számoltam le a démonjaimmal” – Hujber Ferenc nagy életmódváltásban van, még egy szenvedélyétől szeretne szabadulni

Közel az ötvenhez a mennyiség helyett inkább a minőségre koncentrál az életében.

Hujber Ferenc a szerdai Reggeli vendégeként egyebek mellett arról beszélt, hogy idén szeptemberben esedékes ötvenedik születésnapja előtt nagy változtatásokat vezetett be az életmódjába.

Most megint elhagyok minden negatívabb dolgot, a nagyobb részét már el is hagytam. Végleg letettem a füvet, azt már évek óta nem; az alkoholt is teljesen elhagytam, már baráti körben sem. Néha-néha elszívtam egy cigarettát esténként, ha társaságban voltunk, de azt is alkohollal, szóval az is elment… Most még egy nagy szenvedélyem van, a kávé. Ha azt el tudom hagyni, és lecserélni teára, akkor azt mondom, hogy én kész vagyok.

– fogalmazott a színész, majd kijelentette:

Eldöntöttem, hogy ötvenévesen nem levezetni kezdek el, hanem felteszem újra az A oldalt, csak már egy bölcsebb változatban. Elképesztően jól érzem magam!

Ezek után Hujber elbüszkélkedett azzal, hogy nemrég vett magának egy nagyon profi japán séfkést, amiben nagy örömét leli. Mint mondta, mostantól szeretne csak minőségi dolgokra költeni, még akkor is, ha azoknak esetleg kicsit magasabb is az ára.

Nem a mennyiségre teszem a hangsúlyt, mint eddig, hanem most bejön az a minőség, amikor mindent egy magasabb szintre emelek: a gyereknevelést, az életet, az életformát, az élet élvezetét…

– mondta, hozzátéve: mostanra jutott el odáig, hogy megtalálta a helyét a világban.

Talán mostanra számoltam le a démonjaimmal. Nekem nagyon-nagyon sok problémám volt azzal, hogy nem találtam a helyemet. Most életem szerelmével élek hét éve, vele fogom leélni az életemet. Minden a helyén van, imádnak a gyerekeim, rendszeresen jönnek hozzánk, nagyon jó a viszonyunk, a volt párommal is fantasztikus a kapcsolatom. Mindenkit figyelek, kezd beindulni az élet, újrakezdem az életemet megint elölről. Nekem erre igényem van.

Hujber és párja, Szőke Krisztina az ősszel adásba kerülő Nyerő Párosban szerepelnek együtt. Róla a színész a forgatás előtt így nyilatkozott:

Kapcsolódó
Hujber Ferenc a párjáról: Őt kerestem egész életemben
Hamarosan a Nyerő Párosban szerepelnek majd együtt.
Címkék: hujber ferenc