Tóth Andi: A kapcsolatoknál azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna!

Elmondta, szerinte miért nem működtek eddigi párkapcsolatai.

Tóth Andi a legutóbbi sütős videójában újabb részletet osztott meg az életéből: múltkor a legkínosabb első randijáról, most pedig párválasztásáról beszélt, miután beismerte, hogy hisz a horoszkópban. Arra a kérdésre, hogy az exei milyen csillagjegyben születtek, rávágta: mind levegő jegyűek voltak.

Pont az vagyok, aki hisz a horoszkópokban, de a kapcsolatoknál mindig úgy voltam vele, hogy azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna! Ha még egy levegőt meglátok…! Nekem vagy egy másik föld kell, vagy víz, a tűz sem nekem való. De mindenkinek vannak rossz döntései

idézte az énekesnőt a Bors.

Tóth Andi a származásáról is beszélt, amit DNS-teszt bizonyít:

Anyukám azt mondta, hogy az ő részéről vannak oroszok a családban, ezért úgy gondoltam, hogy ha megcsinálom a DNS-tesztet és kiadja, hogy van bennem orosz, akkor elhiszem. És így is lett, kimutatta az oroszt, románt, valamennyi magyart és 11%-ban a törököt. Bár azt hittem, hogy valami latina leszek, mondjuk spanyol, vagy legalább olasz, de nem, gyros-os vagyok. Az orosz részemtől semmi mást nem örököltem, csak a temperamentumomat és a vodkát.

Kapcsolódó
Tóth Andi elmesélte legkínosabb első randija történetét
Meglepetésvendég is csatlakozott hozzájuk, aki nem jófajta meglepetést okozott.