Új műsorvezetője lesz a Szerencse Szombatnak, akinek már az édesanyja is vezette a lottóshow-t

Bényi Ildikó lánya, Tótfalusi Fanni négy éve dolgozik a köztévénél.

Augusztustól Tótfalusi Fanni új műsorvezetőként csatlakozik a Szerencse Szombathoz a Dunán – jelentették be a Luxorban. Műsortörténeti érdekesség, hogy édesanyja, Bényi Ildikó is vezette korábban a zenés, szórakoztató sorsolási műsort.

Édesanyám öt és fél éven keresztül vezette a Lottóshow-t, ettől még különlegesebb számomra az új kihívás, büszke vagyok rá, hogy követhetem. Sok szép emléket őrzök abból az időszakból: kisgyerekként otthon a képernyő előtt próbáltam megtippelni, hogy milyen számokat sorsolnak ki aznap, augusztus 10-től pedig ott állhatok a stúdióban

– mondta el a műsorvezető, hozzátéve: sok tanácsot kapott az anyjától, ezek rendkívül inspirálóan hatnak rá.

Tótfalusi a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány Tehetséggondozó Programján keresztül került a közmédiához négy évvel ezelőtt, előtte szerzett egy-egy diplomát nemzetközi gazdálkodás, valamint marketing mesterszakon is. Jelenleg az M2 Petőfi TV riportere, a csatornán hétköznap esténként az Esti Kornél háziasszonyaként látható, és már showműsorban is kipróbálta magát a Petőfi Zenei Díjátadón.

Első adására a show gyakorlott házigazdájával, Fehérvári Gábor Alfréddal, azaz Freddie-vel készül, akivel elmondása szerint azonnal megtalálták a közös hangot.

Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál

– fogalmazott Tótfalusi Fanni.

Korábban az énekesnő Lola vezette a műsort, aki azért mondott fel a Duna TV-nél, mert úgy érezte, nem adott számára a fejlődési lehetőség a csatornánál.

Kapcsolódó
Lola elmondta, miért hagyta ott a köztévét
Az elmúlt évben kirúgták és felmondott.