Véres gyerekmenüt kapott a Burger Kingben egy amerikai anya

Véres volt a burger, a sült krumpli és még a játék is.

Ideiglenesen bezártak egy Burger King éttermet a New York államban fekvő Buffalóban, miután egy anya vért talált a kislányának vásárolt King Jr. menüben – írja az NBC News.

Tiffany Floyd július 26-án tett közzé egy TikTok-videót, melyben elmondja, úton hazafelé egy Burger King étteremben vett ételt a négyéves kislányának, majd rögtön odaadta neki a zacskót. Folytatták az útjukat, majd a kislány váratlanul azt mondta: „Anya, én nem kértem ketchupot!”

A nő azt gondolta, elrontottak valamit a rendeléssel kapcsolatban, aztán amikor megnézte az ételt, észrevette, hogy azt mindenütt vérnyomok borítják. Floyd nem akart visszafordulni, ezért felhívta az éttermet. Azt mondták neki, hogy egyik alkalmazott véletlenül elvágta a kezét, elnézést kérnek a kellemetlenségért, ha visszamegy, visszaadják a pénzét.

Tiffany Floyd azt mondja, az üzletvezető teljesen közönyös volt, miközben ő pánikba esett. Az anya másnap kórházba vitte a kislányát, hogy ellenőrizze, nem kapott-e el valamilyen fertőzést, majd egy pszichiáterhez is elmentek.

A Burger King közölte, felvették a kapcsolatot a Floyddal, hogy mindkét fél számára megnyugtatóan zárhassák le az ügyet. Az éttermet két napra bezárták, míg egy külsős cég mindent alaposan letakarított és fertőtlenített. Floyd egy későbbi videójában azt mondta, felfogadott egy ügyvédet.

@mindbodymomm #burgerking #wny #bloodinmyfood #williamsvillenewyork #westernnewyork #chanel4 @Burger King ♬ original sound - MindBodyMomm