Zokogva mutatta meg a fiatal nő, milyen lett az ingyentetoválása

Egy tetováló azért ajánlotta fel, hogy ingyen készít el egy tetoválást egy fiatal nőnek, mert szerette volna kicsit felvidítani a válása miatt padlóra került nőt. Csak rontani tudott a helyzeten.

Zokogva mutatta meg egy TikTok-videóban egy fiatal nő, mennyire borzalmas lett az ingyentetoválása – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Holly Holliday azt mondja, egy évvel ezelőtt ismerte meg a tetoválóját, aki már több szép mintát is készített neki. Amikor a férfi megtudta, hogy Holly nehéz időszakon megy keresztül a válása miatt, felajánlotta neki, hogy ingyen készít neki egy afféle „terápiás tetoválást”.

Holly egy virágokkal körülvett könyvkupacot ábrázoló mintát választott. A tetováló már belekezdett a munkába, amikor a nőnek feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben. A nő szerint a tetováló valamilyen drogot használhatott, mielőtt ő megérkezett hozzá, csakhogy mire mindez kiderült, már késő volt.

Holly végül elviharzott a tetoválótól és egyelőre nem tudja, mit kezdjen az alaposan elrontott tetoválásával. A tetováló azóta többször is kereste, hogy megkérdezze, mikor fejezzék be a munkát.

@itsmehollyholliday I’m so angry, I’ve cried so much. I trusted this artist he’s done great work in the past for me…. My trust is now ruined and so is my arm. #tattoofail ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight