Lakatos Márk a kubai párjáról: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejünkben az esküvő

Korábban azt mondta, sosem házasodna meg – ez most megváltozott.

Lakatos Márk júniusban beszélt először új párjáról, a kubai származású Alainről, akivel év elején ismerkedtek meg egy havannai szórakozóhelyen. A szakácsként dolgozó férfi az elmúlt két hónapot Európában töltötte Lakatossal, a minap azonban hazautazott. A stylist a Blikknek nyilatkozott az elválásról:

Pontosan nem tudjuk, mikor találkozunk legközelebb, mert mindenki csinálja a saját dolgát, de vagy én megyek majd, vagy ő jön ide. Szeretjük egymást, így folyamatosan azon gondolkodunk, mit hogyan lehetne összehozni, hogy együtt lehessünk. Én is sokat dolgozom, de azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy akár hosszútávra kint maradhassak vele. Bár jól érzem magam egyedül is, de hiányzik, nagyon intenzív volt az elmúlt két hónap és érzem a hiányát.

Lakatos Márk és nála 26 évvel fiatalabb párja az utóbbi napokat Spanyolországban töltötték, ahol egy-egy karkötővel erősítették meg összetartozásukat. A stylist a Blikknek elmondta, mindenképp szerettek volna valami közös dolgot, és mivel a tetoválás nem jött össze, végül az ékszer mellett döntöttek.

Sok minden felmerült a jövő kapcsán, mindig azt mondtam, sosem házasodnék meg, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejünkben az esküvő. Ez az az időszak, amikor számos lehetőséget átbeszélünk, a jövő majd meghozza a válaszokat

– árulta el Lakatos egy esetleges házasságkötésről, de azt mondta, a gyerekvállalás még nem aktuális kérdés náluk. Arra is kitért, hogy milyen opcióik vannak rá, hogy ne kelljen távkapcsolatban élniük.

Ha lenne olyan lehetőség, hogy Kubánál közelebb költözzünk, úgy, hogy ott is vagyok és itt is vagyok, az egy jó megoldás lenne. Ezek a tervek, álmok jelenleg.

Kapcsolódó
Címkék: lakatos márk