Azahriah arról, hogy a Forbes szerint ő Magyarország elsőszámú celebe: A celeb jelző az utolsó, amit szeretnék magamnak

Geszti Péter is reagált saját helyezésére a top 10-ben.

Ahogyan arról a 24.hu-n is beszámoltunk, a Forbes idén is listázta azokat a hazai hírességeket, akiknek márka lett a nevéből. Az élen Azahriah végzett, aki 22 helyet javított tavalyi helyezéséhez képest. Mögötte végzett Sebestyén Balázs és Majka, a top 10-be még bekerült többek között Marics Peti, Rúzsa Magdi és nagy visszatérőként Geszti Péter.

Azahriah a lista nyilvánosságra kerülése után az X-en reagált arra, hogy az üzleti magazin szerint ő a legértékesebb magyar celeb.

Őszintén mondom, hogy megtisztelő és a Forbes is egy nagyon színvonalas lap, de ez a celeb jelző az utolsó, amit szeretnék magamnak, hisz mindenki a TV-s trash-sel köti össze. De nagyon örülök, ha hatással vagyok sok mindenkire

– fogalmazott posztjában az énekes.

Geszti a kilencedik lett a listán, ő sokkal pozitívabban fogta fel a helyezését.

SEGÍTSÉG! BECELEBESEDTEM! Megnőtt az ázsióm. Követi a rezsimet. Mármint a költségeket ezekben a dráguló időkben, amikor – mint tudjuk – az apa férfi, az infláció pedig nő

kezdte vonatkozó Instagram-bejegyzését a rapper-műsorvezető.

Az ember nem figyel oda, és rögtön itt a baj, kiderül, hogy megint elhíresült. Az akkut celebitisz pedig veszélyes lehet az egészségre, max a bérkeringést javítja, de közben, ha nem mozogjuk ki rendszeresen, könnyen függőséget okozhat, és egyszer csak azt vehetjük észre, hogy nem bírunk lejönni a népernyőről. Másik aspektusból vizsgálva bélistázásomat: A TOP 10-ben senki sem jár olyan közel az ingyenes tömegközlekedés lehetőségéhez, mint én (gyúrok is a légkondis MÁV-ra), ebből a szempontból kifejezetten megtisztelő, hogy hatvan felett is van élet(em).

Kapcsolódó
Forbes-lista: Azahriah letaszította a trónról Majkát
A tavalyi elsőt Sebestyén Balázs is beelőzte a legértékesebb magyar celebek között.