Jennifer Garner több mint egy órára egy liftben ragadt, végig dokumentálta az egészet

Éppen élete első Comic-Conjára tartott.

Jennifer Garner idén először vett részt a híres San Diegó-i Nemzetközi Képregény-találkozón, a Comic-Conon, de majdnem nem jutott el oda, mert egy lift rabja lett többedmagával. A színésznő, aki azért kapott meghívót a találkozóra, mert egy jelenet erejéig ő is feltűnik a most bemutatott Deadpool & Rozsomák című filmben, hétvégén az Instagramján osztott meg egy videósorozatot, ami bemutatja megpróbáltatásait a felvonóban. „A baba első Comic-Conja: egy rövid történet” – írta a poszthoz.

Az első felvételt akkor készítette, amikor már két perce állt egyhelyben a lift.

Helló, srácok, bent ragadtunk ebben a liftben. Szükségem lenne egy Rozsomákra, egy Deadpoolra. Jól jönne valaki… Köszi, hogy itt lehetek, ez az első Comic-Conom

– kezdte Garner, majd tizenegy percnél újabb bejelentkezésében azt mondta, kezd nagyon meleg lenni, elkezdett izzadni, miközben a háttérben hallani, hogy már beszélnek egy liftkezelővel.

A következő videókban a színésznő elmondta, egy sorozatban hallotta, hogy ilyen helyzetben le kell ülni, ezért ő is így tett, illetve unalmában dalolászni is elkezdett. Negyvenöt perc elteltével felhívták a segélyhívót.

Mikor már egy órája a felvonóban voltak, csipogást hallottak és elkezdtek reménykedni, hogy azt jelzi, sikerült megjavítani a liftet. Garner halkan énekelni kezdte Madonna Like A Prayer című dalát, ami a Deadpool & Rozsomákban is elhangzik.

Végül egy óra és tizenkét perc múlva érkeztek meg a tűzoltók, akik feltörték az ajtókat, ezzel kiváltva Garner és társasága éljenzését.

Bár nem világos, pontosan mikor történt a liftes incidens, Jennifer Garner végül eljutott a Comic-Con csütörtök esti programjára.